Лаж! Пеле је добро, није у болници!

Легендарни бразилски фудбалер је добро, налази се код куће и уопште није допутовао у Лондон где је наводно хоспитализован, како су јавили британски новинари.

Фудбал 20.01.2018 | 19:15
Лаж! Пеле је добро, није у болници!
Чувени бразилски фудбалер Пеле (77) се одмара код своје куће, а извештаји да је завршио у болници због премора су лажне вести, рекао је његов портпарол Пепито Форнос.

Легендарни фудбалер одмара се у својој кући близу бразилског града Сантос.

"Пеле само није желео да иде на дугачак и стресан пут у Лондон. То је све. Знао је после пута у Рио да би одлазак у Лондон био пренапоран, са транзитом на неколико аеродрома и одустао је", изјавио је Ројтерсу Форнос.

Претходних година Пеле је био у болници због проблема са бубрегом и простатом, због чега је вест о наводној хоспитализацији у Лондону привукла велику медијску пажњу.

Он се и даље сматра највећим играчем свих времена, а за репрезентацију Бразила наступао је од 1957. до 1971. године и за то време освојио три светска првенства, док је целу клупску каријеру провео у Сантосу.

Пеле је требало да у лондонском хотелу "Савој" присуствује вечери приређеној у његову част.
Удружење фудбалских новинара, које је организовало вечеру саопштило да се он неће појавити, након што је колабирао због тешке исцрпљености.

Британски медији пренели су да је завршио у болници због премора.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар