Аргентина и Меси стижу у Београд?!

ФСС размишља о могућности да у генералној проби за Мундијал угости Аргентину.

Фудбал 19.01.2018 | 20:15
Аргентина и Меси стижу у Београд?!
Србија се после пропуштеног Мундијала у Бразилу враћа на велику сцену. "Орлови" ће на Светском првенству, које се у јуну и јулу одржава у Русији, играти против Костарике, Швајцарске и Бразила.

Фудбалски савез Србије уговора пријатељске утакмице у склопу припрема за спортски догађај године, а генерална проба у Београду могла би да буде против Аргентине.

Ту могућност најавио је спортски директор ФСС Горан Буњевчевић.

"Постоји могућност, разговарамо и са Крстајићем да видимо шта добијамо, а шта не таквом утакмицом. Добијамо сигурно пун стадион, невероватну атмосферу, дошла би цела Србија да нас испрати, имали бисмо мотивисану екипу која би хтела да се надиграва. Можда бисмо се издували, а пет дана касније нас чека Костарика у првом колу", рекао је Буњевчевић за Информер.

Оперативац ФСС каже да су те утакмице скупе, али да цена није на првом месту, већ то шта би "орлови" добили утакмицом против Аргентине.

"Све велике репрезентације су скупе. Срећна околност је што су у групи са Хрватском на СП и добро би им дошао спаринг с неким ко игра сличан фудбал. Финансијски услови би преговорима могли да се доведу у нормалан ниво. Али, опет кажем, питање је шта тиме добијамо", објаснио је Буњевчевић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар