Видео: Евертон представљен на "Чизми"!

Дојучерашњи везиста Партизана Евертон Луиз представљен у новом клубу, италијанском прволигашу СПАЛ-у. Његова емотивна порука Партизану и Гробарима. "Информер": "Партизану нуђено милион евра, Евертон хтео само у СПАЛ".

Фудбал 19.01.2018 | 17:45
Видео: Евертон представљен на "Чизми"!
На сајту члана Серије А објављен је долазак Евертона Луиза Гимараеша Билхера, уз наслов: "Нови калем у редовима плаво-белих".

Уговор је потписао до лета 2020. године уз опцију продужетка за још једну сезону. Носиће дрес са бројем 25, као и у Партизану, а годишња плата биће му 800.000 евра.

Партизан ће за трансфер Бразилца, којем је у јуну истицао уговор са црно-белима, добити 600.000 евра, тачније 510.000 евра, јер 15% од тога иде бившем клубу Бразилца Сент Галену.

Лист "Информер" објавио је данас сазнања да је Евертон имао понуде других клубова (америчког Орланда, московског Динама, Ростова, турског Генчелрбириглија) и да је Партизану за њега нуђено милион евра, али да је Бразилац хтео само у СПАЛ.

Италијански медији су у четвртак, извештавајући о трансферу Евертона, истакли да се он "одавно договорио са СПАЛ-ом".



Пре одласка у Италију, Евертон се од Партизана и његових навијача опростио поруком на Инстаграму:

"Моја осећања према Партизану и навијачима се никада неће променити! Остају заувек! Захвалан сам навијачима Партизана за невероватну подршку и што су ми увек помагали. Зато ће заувек бити у мом срцу. Био сам срећан што сам могао да дам све од себе и помогнем клубу на терену. Желим да се захвалим и председнику Партизана, људима у клубу и свима који су ме задржавали. Надам се да ме никада нећете заборавити. Ја вас никада нећу", написао је бразилски фудбалер.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар