Секс с Трампом брзо заборављен!

Стормy каже како је брзо заборавила секс с америчким предсједником, а открила је и перверзна шапутања на јастуку.

Забава 18.01.2018 | 20:02
Секс с Трампом брзо заборављен!
Интервју с порно глумицом умјетничког имена Стормy Даниелс којој је наводно плаћено 130 хиљада долара како би шутјела око афере с Доналдом Трумпом објављен је у америчком магазину с тврдњама које, према многима, дочаравају настран однос Доналда Трумпа према женама.

Наиме, Стормy (38), разговарала је с Тоуцхе магазином 2011. , но интервју је остао необјављен до ове седмице, након што су гласине о њиховој афери доспјеле до Wалл Стреет Јоурнала. Ипак, Доналд Трумп се својски потрудио како би се оградио од сваке везе с порно звијездом те је његов адвокат 10. јануара објавио предсједникову изјаву у којој је Трумп негирао однос, а изјаву је наводно потписала и Стормy Даниелс, преноси Индепендент. 

Стормy, чије је право име Степхание Цлиффорд, у разговору је открила како се њихова кратка афера сводила само на секс, а наводно се одвијала у вип апартману данашњег предсједника, у његовом хотелу Лаке Тахое. То се догађало у јулу 2006., три мјесеца након што је Меланиа Трумп родила сина Барона. Како би потврдила да говори истину, порноглумица је приступила и тестирању полиграфом.



Пар се упознао током Америцан Центурy ревијалног турнира за голф за славне, а након кратког упознавања, Стормy је испричала како је Доналд свратио у дио предворја који је спонзорисала њена продукцијска кућа, Wицкед Пицтурес. Тада ју је, слично као Меланију годинама раније, врло директно питао за телефонски број, понашајући се притом као потпуно слободан човјек.

Кад ју је позвао на вечеру, она је прихватила, но упркос томе што се "средила" за излазак, он је имао другачију врсту забаве на уму. Стормy је стигла у његов апартман, гдје га је пронашла како се излежава на каучу у пиџами, гледајући ТВ.

Очигледно изненађена чињеницом да милијардер није одјевен за излазак, Стормy признаје како је била "помало злобна према њему", рекавши му: "Зна ли господин Хефнер да си му украо лоок?", због чега се Трумп сав ускомешао, поставши нервозан.

Упркос лошем почетку ноћи, пар је напосљетку вечерао у Трумповој трпезарији. Након што се вратила из тоалета, пронашла је Трумпа како сједи на кревету. Кад јој је рекао "дођи овдје", помислила је "уф, ево крећемо", испричала је.



Тада су се почели љубити. Упркос недавним извјештајима доктора, према којима је Трумп у завидној физичкој форми, Стормy каже како секс дефинитивно није био нешто што је тешко заборавити. Обавили су све у једној пози, према Стормy "оно што би и очекивала од човјека његових година", а признала је како нису користили заштиту. 

Након секса, Трумп ју је често звао те су се нашли у неколико прилика.

Оно што је америчку јавност највише шокирало је препричавање њихових "шапутања на јастуку", у којима јој је Трумп додворавао и ласкао ријечима "Ти си страшна, прекрасна и паметна, баш ме подсјећаш на моју кћерку". 

Многе то подсјећа на непримјерене изјаве и фотографије Доналда и његове кћери Иванке, који имају у најмању руку "чудан" однос. Стормy је открила како јој је Трумп обећао улогу у његовом схоwу "Приправник", а посљедњи позив који је примила од њега био је крајем 2009., почетком 2010.

Стормyину причу о афери потврдио је и њен бивши муж Мике Моз, који је открио да је она често разговарала с данашњим предсједником.

Трумпов адвокат, Мицхаел Цохен, који је наводно потплатио Стормy да шути, поново је негирао аферу с изјавом "Предсједник Трумп још једном негира било какву такву везу, као и гђа. Даниелс".

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ре Трамп

18.01.2018 22:53

Ух јеси битан нити једног коментара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Цудан Народ,

18.01.2018 23:18

ја био мозда гори ,када би био на његовом месту,и са његовим бан-им рацуном.