Осуђивана због везе с Макроном

Како доноси најновија, неауторизована биографија супруге француског председника, Брижит Макрон, због њихове љубавне афере, док је она још била у браку с успешним банкаром, становници града Амиенса, где је становала са породицом, осудила је данашњу прву даму Француске. Боље нису прошли ни њени родитељи, угледни доктори, који су такође били на мети својих суседа.

Забава 18.01.2018 | 18:56
Осуђивана због везе с Макроном
Када је започела своју везу с тинејџером Емануелом Макроном, данашња прва дама Француске, Брижит Макрон, и њени родитељи нашли су се на мети осуда. Тако барем тврди најновија, неауторизована биографија Меле Брун, Брижит Макрон: Непокорена жена.

Наиме, њена веза с 24 године млађим Макроном шокирала је становништво француског града Амиенса, а осим осуда упућених њој, на мети су се нашли и њени родитељи, угледни доктори,које су почели да третирају као да 'имају кугу', пролазници су пљували на њихова улазна вратаи слали писма у којима су осуђивали њихову ћерку.



Неауторизована биографија на полицама британских књижара појавила се данас, 18. јануара, управо на дан када ће Емануел Макрон по први пут службено посетити Велику Британију, откако се уселио у Јелисејску палату. У њој се, између осталог налазе и подаци са чиме се све сусретала Брижит Макрон након што је започела своју везу с тинејџером у приватној католичкој школи Ла Провиденце Лyцéе.



Све до тада, она је била угледни члан друштва, долазила је из богате породице, била удата за успешног банкара и имала троје деце. Но, свој савршен живот напустила је када је као 38-годишњакиња упознала 14-годишњег Емануела. Иако је касније тврдила како се у њега заљубила када је он имао 15, а не 14 година, када више не подлеже строгим француским законима, становници Амиенса ту су аферу сматрали скандалозном.

Ауторка књиге цитира и анонимног пријатеља Брижит Макрон који тврди како је тај период њеног живота оставио у њој горчину те да о томе не воли да прича. 'Једном ми је приликом рекла како је тада остала без свих својих пријатеља. Сви они с којима је путовала, ишла на одморе, преко ноћи су престали да причају са њом.'

Извор: Курир/Стил

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Јадно

19.01.2018 08:20

Мускарци који нису никад одрасли и који у знатно старијим зенама тразе мајку коју нису могли имати сексуално. У Србији је примјер модне креаторке. Видимо муза, али никад његову маму која сигурно лици на креаторку. Стара зена трази другу младост, самодоказивање, оданост, а и секс. Како би то било да се ја удам за неку од дјеце коју сам подуцавала. Узас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

макрон

19.01.2018 11:49

Немој залити акосисе омрсила младје мозда треба да добро ј,,,е немој залити тиси вец у годинама оње млад мозе добро тимарити нецесе позалити

ОДГОВОРИТЕ