Полиција: Власник лоциран у Србији!

Бесим Хоти из косовске полиције каже да су успели да открију последњег власника изгорелог аутомобила за који се верује да је коришћен у убиству Оливера Ивановића. Према његовим речима, последњи власник "опел астре" лоциран је негде у Србији. До сада испитано шест сведока, каже заменик косовског министра унутрашњих послова Милан Радојевић.

Србија 18.01.2018 | 18:11
Полиција: Власник лоциран у Србији!
Заменик командира полицијске станице у Северној Митровици Бесим Хоти је у изјави за приштинску Газету експрес одбио да каже да ли је последњи власник аутомобила Албанац или Србин, јер су, како је рекао, истражитељи још у фази истраге.

"Које је националности власник возила је још непознато јер су то одвојени подаци полицијских истражитеља", истакао је Хоти.

Према његовим речима, последњи власник сумњивог аутомобила, "опел астре", лоциран је негде у Србији.

Хоти је рекао да се истрага на откривању убице Ивановића одвија повећаним интензитетом, и да полиција сарађује с међународним властима.

Заменик косовског министра унутрашњих послова Милан Радојевић је у међувремену изјавио да је у вези са убиством Оливера Ивановића до сада испитано шест сведока и да се не сме дозволити да друге теме засене овај гнусан злочин.

Иначе, косовско министарство правде потврдило је пријем захтева српских надлежних органа за узајамну правну помоћ у случају убиства Ивановића и истиче да је отворено за међусобну правну сарадњу у складу са важећим билатералним споразумом.

Оливер Ивановић је убијен у уторак испред просторија своје странке у Косовској Митровици. На њега је пуцано из возила у покрету пиштољем "дуга деветка". Налази обудкције су показали да је погођен са шест метака.

Извор: Тањуг

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Шипац

18.01.2018 23:42

Ста висе реци, убица је из Србије, није Албанац. Ово неко намјерава да закува србе и албанце медјусобно. Исти слуцај је био атентат на Франц Фердинанда у Сарајеву након тога је избио рат.

ОДГОВОРИТЕ
Name

видовита ванга

19.01.2018 11:36

Неће избити рат због Оливера. Он није Фердинанд! Али нбеће се ни открити, ко је нарчио његово убиство. Ако је мафија у позадини, српска или албанска, а мафија нема националности, онда се никада неће дознати! А полтички атентат је скоро немогућ, јер Оливер Ивановић није био политичка претња. Он је био човек, који се борио за правду! А тамо где је мафија, нема правде! Нарочито за мале људе, п били они срби, Албанци или кинези.

ОДГОВОРИТЕ