Барса још једном премашује 100 милиона ове зиме?!

Каталонцима се жури да ангажују француског нападача.

Фудбал 20.01.2018 | 18:15
Барса још једном премашује 100 милиона ове зиме?!
Антоан Гризман је прошлог лета био на корак од Манчестер јунајтеда, међутим, не само да је остао у Атлетико Мадриду, већ је и продужио уговор. Договорено је тада да откупна клаузула буде 100 милиона евра, а да од 1. јула 2018. буде дуплирана на 200 милиона.

Иако је пре шест месеци био пред вратима Олд Трафорда, ситуација се у међувремену променила, па се 26-годишњи француски нападач ове зиме доводи у везу са Барселоном. Наводно, Каталонци су већ понудили Мадриђанима 110 милиона евра, јер не желе да ризикују и размишљају да ли ће Атлетико по завршетку сезоне заиста повисити тражени износ за Гризмана, преноси угледни новинар "Скај спорта", Ђанлука Ди Марзио.

Уколико дође до трансфера, биће то други пут ове зиме да Барселона премашује 100 милиона евра, пошто је из Ливерпула већ доведен Филипе Кутињо за 120 милиона евра, плус још 40 кроз бонусе.

Свесни да би могли да остану без важног играча, "јорганџије" су решиле да на време обезбеде замену, а избор је пао на Томаса Лемара из Монака. Он је, међутим, и на радару Ливерпула, који тражи замену за Филипеа Кутиња.

Нема сумње да предстоји велика борба за поменуте играче, јер на Енфилду сигурно не желе да им Барселона још једном (овај пут индиректно) поквари планове...

Извор: Мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар