Потписао Швајни: Сад идем на титулу!

Пауновић убедио Швајнштајгера да остане у Чикагу.  Легендарни Бастијан Швајнштајгер остаће у Чикаго Фајеру пошто је потписао нови уговор, објавио је клуб који са клупе води српски тренер Вељко Пауновић.  Уговор до краја 2018. године.

Фудбал 20.01.2018 | 18:45
Потписао Швајни: Сад идем на титулу!
Швајнштајгеру су крајем прошле године истекле обавезе према МЛС лигашу, али је после дужег размишљања одлучио да продужи сарадњу до краја 2018.

"Срећан сам што сам продужио уговор са Чикагом, настављамо оно што смо започели. Прошла година је била јединствена за мене, али не и комплетна јер нисмо дошли до трофеја. Ипак, сигуран сам да наредна сезона може бити јако успешна за нас. Свидја ми се град, клуб и једва чекам да кренемо опет са утакмицама", рекао је Швајнштајгер за клупски сајт.

Супруг бивше српске тенисерке Ане Ивановић у САД је дошао прошлог марта из Манчестер Јунајтеда и дао велики допринос да Чикаго заврши као трећи у Источној конференцији, пре него што је елиминисан у првом колу плеј-офа.

Детаљи нове сарадње нису објављени, док је у прошлој тридесетогодишњи везиста зарадио 5,4 милиона долара.

Швајнштајгер је током каријере играо још за минхенски Бајерн са којим је освојио осам титула Немачке и Лигу шампиона, а са националним тимом Мундијал у Бразилу 2014. године.

Бастијан Швајнштајгер остаје у Чикаго Фајеру, пошто је потписао нови уговор са МЛС лигашем, објавио је клуб који са клупе води српски тренер Вељко Пауновић.

Легендарном Немцу су завршетком претходне сезоне истекле обавезе према Чикагу, али је после дужег размишљања одлучио да продужи сарадњу до краја 2018. године.

Извор: Б92/моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар