Бијељинац међу најбољима

Бијељина се може похвалити великим бројем младих људи који имају различите сфере интересовања, а Жељко Лучић ученик бијељинске Гимназије “Филип Вишњић” показао је да за то може бити и награђен.

Занимљивости 18.01.2018 | 15:01
Бијељинац међу најбољима
Његов видео о граду у коме живи ушао је у финале такмичења Амбасаде САД у Босни и Херцеговини.

“Мy хометоwн, Мy БиХ” назив је видео такмичења који је организовала Амбасада САД у БиХ, а чији је циљ био да се млади из читаве земље ангажују и представе своје градове. Од неколико десетина пристиглих снимака, и видео гимназијалца из Бијељине - Жељка Лучића, нашао се у 10 најбољих. Каже да одушевљење није крио као ни захвалност професору српског језика Кармели Ракић која га је упутила у ову причу која му је открила нове прилике и донијела нова пријатељства.

Жељко је поред награде у виду Го-про камере добио сертификат за учешће, али што је најбитније пет драгоцјених дана са људима из свијета профукције како из БиХ тако и САД.

Према његовом мишљењу овакве прилике се не смију пропуштати, друштвене мреже и доступност информација се морају користити на паметан начин и то је свакако пут ка новим приликама и шансама које млади људи не смије испустити. Задовољан је својим успијехом и нада се да ће поново имати прилику да уради нешто слично и буде дио једне овакве приче.



БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар