Боби поново искористио минуте, Детроит изгубио!

Марјановић - скромна минутажа, нескроман учинак! Ретко који меч када се Стен ван Ганди смилује да му пружи шансу, из само њему знаних разлога, Бобан Марјановић не искористи на прави начин.

Кошарка 18.01.2018 | 10:45
Боби поново искористио минуте, Детроит изгубио!
Мало у другој, мало у четвртој четвртини, Бобан Марјановић показао је да може да обави посао за Детроит. Добио је 10 минута и за то време убацио 7 поена, уз 6 скокова, блокаду и 2 изгубљене лопте. Ипак, Торонто је победио 96:91.



Боби је у поразу Детроит Пистонса од Репторса у Торонту 96:91 добио десет минута и за то време забележио седам поена (3/6 за два), шест ухваћених лопти и блокаду.

Најзаслужнији за славље Канађана био је резервиста Си-Џеј Мајлс са 21 поеном и четири скока, док је сјајан био и Јонас Валанчунас са 17 поена, 16 ухваћених лопти и три асистенције.

Истакли су се још и Кајл Лаури са 18 поена, девет скокова и пет асистенција, односно Демар Дероузан са поеном мање истим бројем успешних додавања. 

У пораженом саставу најбољи је био Андре Драмонд са 25 поена, 17 скокова и четири крађе, али га је на прави начин испратио само Ејвери Бредли са 19 поена. Двоцифрен учинак имали су још Тобајас Херис са 12 и Ленгстон Галовеј са 11 поена. 

Пистонси сада имају скор 22-11, док су Репторси стигли до 30. тријумфа, поред 13 пораза.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар