Сплитски хулигани све признали

Сплитска шесторка - Иван Мишковић, Стјепан Миховиловић, Хрвоје Баковић, Јаков Подруг, Анте Фирић и Дамир Товаровић, и даље се налази у притвору Окружног затвора у Београду

Србија 17.01.2018 | 12:13
Сплитски хулигани све признали
Шесторица хрватских држављана који су судјеловали у тучњави на утакмици Партизан - Црвена Звезда, постигли су договор с тужитељством у Београду према којем ће признати насилничко понашање у замјену за затворску казну до шест мјесеци, јавља Политика. 

У Србији је за изазивање нереда на јавном мјесту и насилничко понашање на спортској приредби највећа могућа затворска казна 12 година. 

Ако до нагодбе заиста дође, након одслужене казне затвора хулигани ће бити протјерани из Србије, уз забрану уласка у земљу на три године.

"Преговори" су трајали свега два дана, пише београдски дневник, а потписивање споразума је заказано за 23. сијечња, послије чега ће се заказати рочиште на којем би суд требао да прихватити или добити нагодбу.

Сплитска шесторка - Иван Мишковић, Стјепан Миховиловић, Хрвоје Баковић, Јаков Подруг, Анте Фирић и Дамир Товаровић, и даље се налази у притвору Окружног затвора у Београду.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Занимљиво,

17.01.2018 13:05

Уколико би то срби направили у Загребу,неби било нагодбе ,маxимално би одлезали,па сада размисљајте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душко

17.01.2018 15:28

Ко их је тјерао тамо, треба их мало преваспитати.

ОДГОВОРИТЕ