Нисам кандидат за Предсједништво

Потпредсједник СДП БиХ Драшко Аћимовић у интервјуу за Фронтал истиче да подржава предсједника Нермина Никшића као и то да СДП треба да иде са три кандидата за Предсједништво БиХ, али да он неће бити кандидат нити за Предсједништво БиХ нити за предсједника Републике Српске.

Босна и Херцеговина 16.01.2018 | 19:58
Нисам кандидат за Предсједништво
Проевропски грађански блок је у посљедња два мјесеца изузетно ојачао и то на подручју цијеле БиХ,а назнаке су да ће изборни капацитет тог блока бити сигурно довољан да се у Федерацији, ако све буде по плану, тај блок добије и члана Предсједништва из реда бошњачког и хрватског народа, тако да приједлог гдина Никшића је добро промишљен и послије катастрофалног положаја БиХ као званично најсиромашније земље у Европи, са највећом корупцијом и криминалом у Европи јавља се као једина опција да БиХ крене са дна, каже Аћимовић.

На питање Ко би био кандидат СДП-а за бошњачког члана Предсједништва БиХ, Аћимовић каже да се у партији о томе још није разговарало.

- Али ја лично мислим да ако Комшић иде као предсједник своје партије, СДП мора ићи такође са предсједником, значи гдином Никшићем, каже Аћимовић.

Он сматра да се гласови на овај начин неће расути јер број гласова који се очекује и подршка огромног броја незадовољних грађана морају бити довољни за оба кандидата. БиХ нема више право на грешку, преносе Вијести.ба.

- Ако се избори ураде под контролом међународне заједнице и уз помоћ апаратуре којом се онемогућава изборна крађа као до сада, Комшић и Никшић убједљиво побјеђују, сматра Аћимовић.

Извор: Вијести

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Риста

16.01.2018 19:35

Ни Ти ни Мијатовиц нисте присли ПДП-у из идеолоских разлога.Класицан трансфер као у фудбалу.У позадини лова.Нема сумње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВАСО

16.01.2018 21:45

ЛОПОВСКИ ДИЛОВИ

Name

Војин

16.01.2018 22:03

Немој тако. Нисмо се договорили. Па зар нисмо рекли да ми из пробосанских странака требамо узети нешто гласова Србима насим бивсим сународницима у РС. Добро, ако нецес бит ти кандидат , био бих ја. Надам се да немаш ништа против. За нас вец насу мисију и немој сад одустајат. Идемо до краја. Сљеди награда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бл

16.01.2018 22:29

Два српска МАЈМУНА .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рецепт

17.01.2018 06:54

Чланови Еаст Wест Бридге не иду на изборе, њима се додијели важна функција. А они својој централи све врате...услуга за услугу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

за војина и драшка

17.01.2018 13:33

Срамотно је то сто ништа у животу нисте урадили, а хоћете високе позиције као да сте Богом дати. Срам вас било. Прешли сте у партију која и јесте за вас. Кад вас одатле шутну као псе, више нећете имати мјеста нигдје. Драшко може да се врати у украјину и да ради тамо сто је радио, нико му не врјерује да је био успјесан јер те нико и не препознаје. То је само његово продавање магле. А Војин је показао довољно док је био уз ДЗомбица шта жели и ко је у ствари. Родјену мајку би продао зарад функције. Дно дна смо дотакли одавно.

ОДГОВОРИТЕ