Тијело Ивановића унијели у странку

Испред куће Оливера Ивановића у Косовској Митровици окупили су се његови пријатељи и страначке колеге.

Србија 16.01.2018 | 19:00
Тијело Ивановића унијели у странку
Политичара Оливер Ивановића убијен је јутрос у 8.10 сати у Улици Сутјеска у северној Митровици. Његово тело стигло је са обдукције и унето је у просторије странке.

Испред куће Оливера Ивановића у Косовској Митровици окупили су се његови пријатељи и страначке колеге.



Обдукциони налаз је показао да је лидер покрета Слобода, демократија, правда Оливер Ивановић јутрос убијен са шест метака из пиштоља "дуга деветка", рекао је директор Клиничко-болничком центру уКосовској Митровици Милан Ивановић.



Постоји шест улазних рана и четири излазне, два метка су се задржала у телу. Повреде су у пределу гоњег дела грудног коша - прецизирао је Ивановић након обдукције која је трајала око четири сата.



Након обдукције тело убијеног Ивановића однето је у његов породични дом, а сутра ће бити транспортовано за Београд, где ће бити сахрањен, на Новом гробљу.

Извор: Телеграф.рс

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Енес Из Странке

16.01.2018 18:23

Инаце када је најавио оснивање ове странке Марко Дјуриц цитај највеци Вуцицев полтрон је осуо по њему дрвље и камење.Нема ста нису говорили за њега.Сад када је убијен хоце да уцествују у истрази,засто,да би је саботирали и прикркли цињенице као за убијене,премијере,министра одбране,нацелника ресора ДБ Србије,Стамболица,Цурувију итд итд које су убили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аа за Енес Из Странке

16.01.2018 18:49

тачно, србија га је убила, и још јадније човјека који се цијели живот борио за косово сахрањују у београду, зашто па да у београду пред камерама могу плакати за њим и тако купити политичке поене опет због косова кога ће кад тад предати албанцима

Name

Ја

16.01.2018 18:57

Управу си

Name

Ре

17.01.2018 07:14

Ниста ми није јасно засто да буде сахрањен у БГ? И изјава зене да зна ко су убице и да се неце добро заврсити због цега је дозволила да га сахране у БГ кад зна да су му исти досли главе. Није постено према Оливеру он није хтио у Србију док је био зив сто га сад после његове воље односе мртвог тамо.

Name

Хрфје

16.01.2018 18:24

Како је то могуце борио се за Косово а породица га сахрањује у БГ. Оцигледно је породица прије припремила нови зивот далеко од Косова. Ето србадије једно прицај а друго ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

хехе

16.01.2018 19:49

Србска част

Name

Истина

16.01.2018 19:22

Онај ко је убио Милана Вукелица, убио је и Оливера Ивановица! Ко разумије, схватиће. Само, народе, можда сте ви следећи, неко из ваше породице, реците НЕ режиму! Скините убице са власти, дајте да наша дјеца живе неки бољи живот. Отворите очи и занемарите све, скидајмо говна заједно!!!

ОДГОВОРИТЕ