Лагао да је Махрез, направио хаос у свијету фудбала!

Тек када је запретио тужбом, Алжирац је схватио о чему се ради. . .

Фудбал 18.01.2018 | 18:15
Лагао да је Махрез, направио хаос у свијету фудбала!
Сећате се вероватно како сте спорадично могли да читате о томе како се највећи клубови света боре за Ријада Махреза, како Ливерпул намерава да га доведе уместо Фелипеа Кутиња, али би Алжирац више волео у Арсенал, како су Нголо Канте и Дани Дринквотер о њему рекли све најбоље Антонију Контеу, итд, итд.

Судећи према тексту који је објавио алжирски "Ле Бутеур", то је све последица дописивања једног "угледног спортског новинара са добрим изворима" и досетљивог Алжирца који је покушао да се нашали, а онда схватио да може да утиче на свет фудбала.

Буквално!

Алжирац који живи у Паризу, али често путује у отаџбину, саговорника је "навукао" на аутентичност телефонског броја тако што је, поред Махрезове слике са Роналдом Назаријом, понудио пикантерије са припрема алжирске фудбалске репрезентације које су за новинара гладног "бреакинг" вести биле непознаница али које су, заправо, биле само трачеви из чајџиница алжирских градова - какви круже између љубитеља фудбала у свакој земљи на свету.

Дуже од годину дана "Махрез" је пласирао вести о томе где ће Махрез прећи, с ким преговара, шта је био разлог за смене менаџера Лестера, итд. Летос, бројни европски медији позивајући се на сазњања овог - за сада - неименованог новинара објавили су вест о томе да ће Барселона довести Махреза након неуспелих преговора са Кутињом.

Када је Кутињо коначно отишао на "Камп ноу", "Махрез" је Махреза селио у Ливерпул и то су такође пренели многи верујући да та француска кућа има веродостојне изворе.

Не само да су се водећи новинари Европе, попут Гиљема Балага и њему сличних, активирали на друштвеним мрежама тврдећи да је "Махрез у Ливерпулу" вест која се никако неће догодити, већ је и сам репрезентативац Алжира објавио да више неће комуницирати са новинарима јер "објављују ноторне лажи о њему".

Тек тада, на Махрезову иницијативу, новинар је пристао да открије ко му је извор и…

...можете да претпоставите како се осећао.

Уверен да је на трагу нечег великог није приметио ништа чудно у томе што му је "Махрез" повремено тражио "ВИП улазнице за утакмице своје родбине у Паризу, јер не успева из Лестера то да обави сам", као и дресове највећих звезда Пари сен жермена са њиховим оригинал потписима…

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар