Мектић: Ускоро износим доказе!

Предсједник Ветерана РС Душко Вукотић потврдио је данас да је он позвао припаднике организације Србска част да дођу у Бањалуку и да је за њихово учешће у свечаном дефилеу на Дан РС добио сагласност МУП-а РС.  Представници ''Србске части'' тврде да нису паравојна организација, да немају оружје, и да су војне униформе облачили само за потребе фотографисања. Министар безбједности Драган Мектић најављује да ће сви докази о покушају формирања паравојних јединица, у чијем би саставу били и криминалци, ускоро бити предочени јавности.

Република Српска 15.01.2018 | 19:30
Мектић: Ускоро износим доказе!
За Ветеране РС и ''Србску част'' све је ово само непотребна помпа коју су направили медији. Вукотић тврди да се тенденциозно дрско и безобразно ушло у причу која има за циљ да забрани Ветеране РС и да се покуша забранити ''Србска част''.



„То је циљ појединих структура које су љубоморне на наш рад. Драгану Мектићу то смета, то је његов проблем. Он нека ради свој посао, али је јако неодговорно“, тврди Душко Вукотић, предсједник организације Ветерани РС.

Мектић му одговара да је потпуно небитан лик и да се иза свега стоје људи у врху власти РС који су осмислили стварање паравојних јединица, а сада покушавају да то прикрију иза једне борачке организације Ветерани РС.



„Чињеница је да је направљена паравојна формација са циљем да утјерује страх у кости, прије свега Србима, свим Србима који би покушали да мисле својом главом и који би покушали да јавно кажу да ова власт не ради, да власт ради против народа. У наредних неколико дана, доказаћемо сву криминалну активност те групе и неких Бошњака и још неких из реда српског народа на којима они покушавају да одглуме неку мултиетничност“, каже Драган Мектић, министар безбједности БиХ.



Игор Билбија, за којег се зна да је у два наврата хапшен као припадник организоване криминалне групе, тврди да је његов досије сада чист.

“Дајем свима допуштење да тражите мој досије од суда правосуђа кога год хоћете. Не води се кривични поступак, то је моје, а ви радите даље шта хоћете”, поручује Игор Билбија из ''Србске части''.

Иако тврде да маскирне униформе облаче само за сликање, а да оружја немају, припадници ''Србске части'' у Нишу се годинама увјежбавају као припадници специјалних јединица , користећи војно наоружање.



Такви су пријетња по безбједност, поручује Мектић.

„Сваки странац који буде дошао у БиХ и РС са циљем да не поштује закон, да ради против устава БиХ и РС и прави паравојне формације наравно да ће бити забрањен улазак у БиХ, а самим тим и у РС“, каже Мектић.



Припадници ''Србске части'' данас нису негирали повезаност са врхом власти Републике Српске.

Ипак, осим заједничке фотографије са предсједником РС од прошле и позирања у Народној скупштини Републике Српске од ове године, на то упућује и фотографија на којој се види да су у центар града 9. јануара дошли у пратњи бившег безбједњака и помоћника министра у Влади РС Радована Грајића за којег поједини медији тврде да је члан Додиковог контроверзног Савјета за заштиту уставног поретка.



БН телевизија

Коментари / 90

Оставите коментар
Name

ААААААААААААА

15.01.2018 18:32

ЈЕСМО НАЈЕ*АЛИ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кики

15.01.2018 18:46

Поплашише нам кокошке..

Name

Тете

15.01.2018 19:17

Не да смо најебали већ је близу крај.Ето Вам народе ваших шатора и глабања костију.Нема више,готово.У будзету више ради него у привреди јебала Вас овакава РС.Дрогу ваљају као брашно,општи хаос у РС.Смрадови испливали а памеран свијет отишао или још одлази.Сретно им.

Name

дјикан

15.01.2018 20:26

Да ово нису какве Стевандићеве "СОС" комедије.:-) :-) :-),чуди ме да се и он није усликао са ",Хецклер & Коцх" и црвеном беретком.

Name

Борац

15.01.2018 21:08

Овакве овај народ и заслужује. Па они су гласали и за Милу и за Павића И за Ђокића. Ови су их опљачкали а сад им доводе батинаше да стоку отјера на изборе и одгласају како им ови нареде. Њима и њиховим породицама је добро а вама...? И ове битанге хране ,облаче и плаћају са ваше грбаче.Води их Вукотић, који је издао ветеране и приклонијо се СНСД-у и Стевандић криминакац од студентских дана и издајник српских интереса са ујаком Шпирићем. Лијепо друштво, па народе изволи бирај их опет, нека вас докрајче.

Name

ВЕТЕРАН

15.01.2018 21:25

Е јебем ти овакве ветеране и удрузење, ето заста смо трули у рату, ово је дно дна , а Дуско нек се поклопи боље му је, видио фронт није, обицни мис и дезертер, побјегао с Грабеза , сад велики ратник, попут сефа му Додика, пууу смрадови

Name

БЛ

15.01.2018 21:45

Додо сад се кур.и,сад си надрљо,мислио си да радис ста хоцес е нецес висе ово је пресло све границе.Мислио си да ти немозе нико ниста.Стета сто си РС довео до самоунистења.

Name

БОРАЦ ВРС ПАЛЕ

15.01.2018 21:55

Дефинитивно се са породицом селим у Федерацију , у Сарајево, ја своју будуцност овдје висе не видим, радим у Сарајеву свакако, Додик це нас све унистити. Питам се заста и за кога 4 г.у рову проведо????

Name

ре кики

16.01.2018 05:25

Зелени погледсј она своја спадала од зелених беретки од којих је 95 остало само усране беретке И опет се сад несто дизу.кад имамо вас за комсије треба И имат ваке јединице

Name

потоп вец одавно

16.01.2018 06:21

Резултати негативне Додикове селекције су свуда видљиви. Погледајте ста нам је сервирао "предсједник", о цему да расправљамо..

Name

Чамил

17.01.2018 08:26

Министар који "ускоро" износи доказе.

Name

Да ли је неко упласио ове кокоске?

18.01.2018 05:32

@Кики 15.01.2018 19:46 Цији су ово ветерани који тразе боље повезивање са МУП-овима из кантона Федерације БиХ и који нису да се иде на референдум у Републици Српској у вези питања око приступања НАТО-у? Нека се Мектиц изјасни да ли је за њих. Види линк: хттп://фронтал.рс/форум-безбједности-донио-пет-закљуцака-у-бијељини/

Name

@ААААААААААААА 15.01.2018 19:32

18.01.2018 06:18

Цији су ови "ветерани" који се представљају као "ратни ветерани безбједносних слузби Републике Српске" који су пред Нову годину, тацније 26.12.2017. одрзали "безбједносни форум" у Хотелу "Дрина" у Бијељини? Ста Мектиц мисли о њихових "пет закљуцака" које су они предлозили? Ко је то платио? Засто они не сметају министру Мектицу? Ста министар Мектиц мисли о њима? Зар није било боље да је тај новац уплацен у фонд за лијецење малољетне дјеце , него да "додиковизија" свакодневно просјаци новац њихово лијецење? Одакле новац за непостојеце пасосе Републике Српске који су на Тргу Крајине дијељени од стране "подмлатка СНСД-а и ко је то платио? Битно је да је "подмладак" СНСД-а зарадио новац за прославу Нове године, а ко ј*бе обољелу дјецу?

Name

РЕ:@ААААААААААААА 15.01.2018 19:32 18.01.2018 07:18

19.01.2018 01:51

Нека нинистар Мектиц објасни ста мисли о томе сто су ратни "ветерани" безбједносних слузби Републике Српске, Недјо Власки, дипломирани правник функционер РДБ Р.Српске родом из Трнова, сада настањен у Бањалуци и Саво Радиц, дипломирани економиста, бивси нацелник Упрва за Мат-Фин исте слузбе, који је приликом напустања српског становниства из Илијаса се као избјеглица настанио у Бијељини, гдје и данас зиви? Уз нецију помоц, али свакако не уз помоц Драгана Кијца, који је тада био Руководилац Ресора РДБ Саво је постављен на мјесто нацелника Мат-Фин управе без уобицајене провјере података. Треба да се зна да се цак и за цистацицу запослену у РДБ тада радила потпуна провјера података, а за Саву Радица ниста. Једноставно, неко из најузег врха власти, односно СДС-а га је "кооптирао" на једно од најодговорнијих мјеста у РДБ Републике Српске у Бијељини. Сада, поставља се питање како су ова двојица провјерених кадрова СДС-а именованих у вријеме Радована Карадзица могли на том "форуму безбједности" у Бијељини крајем децембра 2017. године да агитују за "уцврсцивање и успостављање тјесњих односа и повезивања са кантоналним МУП-овима Федерације БиХ, у вријеме када садасњи Пресједник Републике Српске готово свакодневно говори о отцјепљењу Републике Српске? Да не говоримо о приједлогу ове двојице и једног мањег броја присутних "ратних ветерана" Републике Српске да није потребно (ради стедње) ици на одрзавање референдума народа Републике Српске по питању уласка БиХ у НАТО? Оправдано је, да се и најобицнији градјанин, а камо ли "високи функционери" из РС у заједницким органима БиХ попут министра безбједности, Драгана Мектица упитају - за које су се циљеве у рату борили Власки и Радиц и да ли је то доказ да су ова двојица најеклатантнији издајници српских националних интереса српског народа у цитавој БиХ и посебно у Републици Српакој и ста су њихови мотиви да изнесу такве приједлоге на том скупу ратних "ветерана" на том скупу у Бијељини?

Name

ВИДЕО: Хоризонт догађаја 17.01.2018. гост, Славко Никић

20.01.2018 07:52

Треба погледати видео: хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=вИБЕТВРтЕбМ&феатуре=yоуту.бе Хоризонт догађаја 17.01.2018. гост, Славко Никић

Name

Ухуху

15.01.2018 18:40

Или одмах изнеси или ћути.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пик

15.01.2018 20:00

МУП РС изда саопшење "Није било пријава незаконитих активности Сербске части". Који морони и какве глупости, па није сав народ малоуман...

Name

Комисар Лукац

16.01.2018 06:22

Само преко мене мртва!

Name

ДОКАЗИ

16.01.2018 06:30

Питајте Дусана Берица из Приједора, због цега је овог преваранта Зељка Милинковица тјерао из јединице, а такодје питајте пуковника Дупљанина засто га је хапсио и притварао током рата, па це те видјети о каквом се олосу ради!

Name

Ап

15.01.2018 18:42

Некад је била Британска хит хумористичка серија Монти Пајтон.Ово је наставак али ( нажалост) са нашом истином.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пикси

15.01.2018 19:14

Овако је од 90-их...српске “патриоте” су највећи пљачкаши свог народа и највеће штеточине по српске интересе!

Name

Доказе...

15.01.2018 18:48

Као и за Бобар банку, Банку Српске, "килу злата", вилу на Дедињу, 200.000 евра, референдум,... Треба ли још да се набраја?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

15.01.2018 19:17

Када му брат Вучко пошаље документе о "куповини" виле, тада ће се и покренути. Тужилаштво БиХ још увијек није добило одговор на упит о купопродаји виле на Дедињу, а и како би када са истим управља усташко-четничка коалиција ХДЗ-СНСД. Све ће ти доћи на своје, Додик и Човић ће пензију уживати у прдекани!

Name

див

15.01.2018 19:39

џаба је овдје набрајати, имамо криминалну власт од баје,преко кумова, папака, нерадника у администрацији, некомпетентних, свакојаког шљама, једини излаз је промјена власти, ако већ није касно, да видите вечерас како омладина СНСД-а на АТВ брани великог вођу, жељкицу и остале, безочно лажући као и њихов ментор. сретно нам било ако Бог нас погледа??

Name

ре див

15.01.2018 22:49

Гледао сам емисију од 5до 7и заљуцио да млади снсд-а Сања Вулиц и Зивко Милуновиц не знају ни безоцно лагати него понављају излизане фразе а нароцито Зивко Милуновиц млада надобудна незналица која да несто зна не би донијела пасос снсд-а него би се покрио поњавом по глави

Name

РАЈНА

16.01.2018 04:00

Поштовани господине судија, све је у потпуности тачно, али са поменутим тужилаштвом управља усташка на квадрат коалиција, сједиште у РС је Министарство правде РС. ИЗ тог центра се упућују напуци свим судским и управним органима како и у којим ситуацијама да се суди.

Name

Ре судија

16.01.2018 08:07

Ти и твој Мектиц сте устаска оргија.

Name

Додара

16.01.2018 15:48

Ја као прецедник имам имунитет. Лапам и хапам а тузиластво зјева. Имам имунитет на крадју народних добара.

Name

Савјет за СНСД

16.01.2018 19:47

Неутралисите ту јадну протуву Сању вон Добој. Иритира,јадна својим глупим наступима а и наноси штету Странци. Склоните је од камера. Растјерује вам гласаче. Осим ако није на тајном задатку за СзП.

Name

Судија 15.01.2018 20:17, реци - да ли му је близи Борус Тадиц?

19.01.2018 18:57

Бице усељен Телеком РС у зграду у "Пицином парку", или неце? Ко и колики закуп прима за "становање" Телекома гдје је сада? Ко је правио зграду "Јеврејског центра" поред Врбаса у Бањој Луци и колики је удио Јевреја у власниству те зграде? Да није Ливнеова, или других "инвеститора"? Ста казе суд о томе, друзе судија? Ста казе о томе "тузиластво за организовани криминал Републике Српске"? Ста о томе казе Министарство безбједности БиХ, СИПА? Засто Мектиц цути? Сто се прави мутав, или не зна ниста? Ко је "донио"(довезао камионима) гранитне коцке у близини "Ферхадије да се надју при руци" "гњевним Србима" да се нападну муслимани ходоцасници приликом постављања камена - темељца за обнову Ферхад пасине дзамије у Бањој Луци? Зар је требало русити дзамије, гробља (муслиманска, српска хрватска, било ција и било ције дзамије, цркве?) Било је зртава, повриједјених, запаљених аутобуса? Ко је то платио, ко је профитирао? Гдје је донесена одлука која је медју "бреакинг неwс" (према Србима увијек злонамјерних западних медија, ЦНН, Ројтерса ББЦ-а и других) у сам врх светских медија винула Републику Српску и "геноцидне Србе" поново прљала у блату, као и ономад у Сребреници? Ко је помогао Насеру Орицу и Албанцу Ејупу Ганицију ратним злоцинцима да се оперу од ратних злоцина и "цисти и опрани" врате у босански "Бантустан" и дају за право "Бакету" да прица како се "зртве у Хаагу не могу и не смију изједнацавати са агресорима" ? Откуд "агресори" они који су прије рата у БиХ одувијек зивјели на својој земљи? Много питања, а мало договора, друзе "судија". Откуд онолика зграда у близини "Јеврејског центра" у Бањој Луци Недјељку Кесицу из Мркоњиц Града, који је прије рата био "голац" и "гологузија", практицно нико и ниста?

Name

Срб

15.01.2018 18:49

Па јел ови набилдани комплексаши као треба да нас бране...јадни ми нашта смо спали... Проћи ће они као и она браћа им хравати на дербију...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Попара

15.01.2018 18:55

неодустај од обецања господине мектицу јер су то убице , дилети ,зеленаси пропали ликови боје се самоце селе се у лактасе код тате јер су проваљени по 5 година им мало јер морају да се надограде дпвољно у Сарајевупо 10 па кад изадју бит це стари папци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Последњи кинески цар

15.01.2018 19:25

Па и вријеме је да након 4 године причања о криминалу једанпут и изнесе доказе, иначе ће му мандат бити познат као ријалити шоу у којем има главну улогу.

Name

Ооо Срби

15.01.2018 20:08

свом се нога не подмеце .јавно..а насамо се расправис са својим..али ми никад на зелену грану.а они сви о маоци све најљепсе

Name

Па

15.01.2018 19:03

Ух сунце ти ИСИС су мала маца какви су ови наши терористи. Окупирали читаву РС а ми нисмо ни знали. Срећа наша па имамо невероватно способног министра безбједности Мектића. Да небијаше њега пола Срба би поубијали

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2018 19:40

Ниста ови твоји нису бољи од ИСИСа. Све је то иста багра и банда.

Name

Борац рс

15.01.2018 22:45

ЗА. РЕЗИМ СУ И АНГАЗОВАНИ ДА УБИЈАЈУ СРБЕ КОЈИ НЕ МИСЛЕ КАО РЕЗИМ. ЛИЦНО БИ ВОЛИО ТАЈ ОБРАЦУМ СА ТИМ ЈАЈАРАМА.

Name

муфа

15.01.2018 19:10

па дај висе те доказе

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.01.2018 19:32

Очи ти нису довољне? Говоре да униформе облаче само за сликање и да немају оружја, а овамо слике и снимци како вјежбају гађање? Шетају градом у маскирним униформама? Шта је, по теби, дефиниција паравојне јединице ако није ова.

Name

Пролетер

15.01.2018 20:38

"муфа", Не вјеруј очима, него Баји. Јесу ли у униформама? Јесу ли с оружјем у рукама? Јесу ли криминалци? Јесу ли у спрези с тим неким Русима са Крима? Сами рекоше да су се сликали у њиховим униформама, а један је и орден добио, за ратовање у Украјини, чак се и похвалио? Мрско ми да набрајам даље, јер све нешто мислим да или ти се не може објаснити, или ти свјесно навијаш за њих? Па де, буразере, ако је тако, који су онда твоји циљеви, да те пријавимо Мектићу, па да видимо како ће ићи докази против тебе?

Name

судија

15.01.2018 19:13

И послије оваквих фотографија и документовања г.Лукач нас увјерава да су хуманитарци???????'па која то хуманитарна организација има униформе и оружје????било гдје у свијету.Пазар овај будалетина мисли да му ико вјерује на свијету.Пахуманитарци сесликају сакамионом уља.брашна .соли.....................да не спомињем "хуманитарну" обуку у 63 падобранском пуку у Србији??????мора да увјежбавају искакње из авиона са вречом брашна шечера...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са стране

15.01.2018 19:24

"Судија", јеси ли ти овако писмен и концизан и на послу?

Name

ре судија

16.01.2018 05:31

Медједе ста је за тебе терористицка скупина зелене беретке које се И дан данас постројавају И пријете ратом.мајмуне кад имас тскве комсије И треба бити спреман.

Name

Свезналица

16.01.2018 06:17

Е мој Судија,овакви клубови тзв а.софт постоје у ФБих,па ти види...селфији под војном опремом пуцају сваки дан,теско нама. Ко је ту у праву,и ста се заправо десава??

Name

ре

16.01.2018 07:03

Они јесу хуманитарци. Лете хеликоптером владе РС а не плацају. Среца па Цеца само слфи направи...

Name

За подгузну муву "Са стране"

19.01.2018 10:34

За тебе је "судија" академик филолоских наука, али као судија он код Дудука нема сансе да удје у независно "правосудје или "тузиластво" Републике Српске. Када оде Дудук са власти, онда це у поменутик квазиинституцијама прорадити "велика метла". Многи од њих це прије тога покусати да скоце са Дудуковог брода који тоне! Они се се убрзо послије одласка великог Баје играти сах са њим на Туњицама у слободном времену, а преко дана це морати да зараде за храну и дугогодисњи пансион у самацком Хотелу Туњице. Не треба им видовита Клеопатра да то предвиде.

Name

За оног "Са стране 15.01.2018 20:24"

19.01.2018 10:39

Како ти казес "Судија" це вјероватно постати министар Правосудја Р. Српске, а ти цес вјероватно изгубити досадасњи посао. Имацес довољно времена да посјецујес Дудука у том "самацком хотелу",

Name

Хахаха

15.01.2018 19:17

Пошто Леми није биоу рату није имо приику да види како билдери не могу ни да потрче и како плачу јер се боје за себе и своје лијепо набилдано тијело а хероји који су неустрашиви и животе дали су мршави бритки жилави и никсда се нису бусали и сликали за новине. Ови нису ни за шумске радове медино су зс тући слабије од себе за каматарење...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Водник

15.01.2018 19:47

Под пуном ратном опремом неби могли препјесацити 1 км. а камо ли претрцати.

Name

види им глоова

15.01.2018 19:43

"српска час" читај српски друштвени талог или ти "инстант патриоте" парадирају у свечаном дефилеу поводом дана РС. то је ДНО ДНА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тамбураш

15.01.2018 19:45

Мектићу,отиђи у ону зграду тих Ветерана па ћеш видјети просторију за двадесет кревета који су намијењени за спавање.По граду се прича да је то за те паравојнике који би у случају протеста опозиције били ту стационирани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ме

15.01.2018 19:49

.. овај износи доказе, има информације, бла,бла.. нема од њега ниста, он несмије да зуцне, ниста Није направио оним на Власицу сто имају тренинг центар, тзв, “ вехабије” , они су И даље горе, раде ста хоце, припремају се За “ схоw”, ја ово све гледам са велике даљине, И мислим бозе драги,колико ми је зао народа, зар нико не види ста се супрема?? Ови нови терористи це све Закухати, .. Поздрав из Кубе,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

15.01.2018 20:27

Није ово никаква паравојна формација.!Ово је група,или моземо реци јединица криминалаца,која под паролом патриотизма краду отимају па цак и убијају сопствени народ.Нормалном цовјеку је довољно видјети њихове фаце и маскирне униформе,њихове позе за сликање и јасно је свима о каквим је људским профилима ријец.Јос је залосније сто је власт дозволила,да се региструју,није битно под којим називом и за коју сврху.То је скупина криминалаца,који су потребни садасњој власти,ако затреба да им цувају ледја.Ста цовјек да казе јадна дрзава,јадан народ а јадна нам и власт!!!!!

Name

Стефан

15.01.2018 19:51

Што су нам се муслиманчићи раскокодакали. Не бојте се јадице моје, неће вам нико ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2018 20:49

Нисмо се сигурно упласили. 92-га се неце никад поновити

Name

ре стефан

15.01.2018 22:10

Кокодакацес ти са својим додиком у затвору у војковицима, а ово није 92-а, па бујрум , има нас пуно висе од вас за пуске, вас је додик раселио висе него рат , бас вас има пуно. Поклопи се керу и марс у куцару своју

Name

ре стефан

16.01.2018 07:10

Кад хоцес два на један? Нађи си јос неког и није ми битно ко је....

Name

за ре стефан

16.01.2018 09:56

Јаднице ко давас се неко боји.само сте јаки кад има неко ко це за вас иц први.видили смо вас какви сте јадници.

Name

Београдски синдикат

15.01.2018 19:54

Систем те лаже....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босан@ц

15.01.2018 19:59

Хапси Министре. Бих и држава српског народа као и осталих. Али није држава криминалаца, плаћеника и батинаса. Забранити улазак и хапси ти на граници. Хапси ти и оне који их штите и плаћају да плаше Србе који мисле својом главом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мрзим босну

16.01.2018 05:35

Ста називас дрзавом мајмуне ову накарадну беиха.немој се проваљиват.ста цемо са оним васим по маоци по власицу.

Name

ре

16.01.2018 06:03

Треба ухапсити министра. Лазе и обећава за медаљу.

Name

се

15.01.2018 20:01

Српски војници и хероји никада нису имали курдске њушке нити су били на стероидима...треба овим пи...цама показати гдје им је мјесто и охладити им усијане главе...фали им само онај ‘патриота’ Радомир Почуча...

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ

15.01.2018 21:15

Од ових и оваквих ,не треба да се пласе муслимани,вец ми срби.Они зиве на насој грбаци ,узимају од насе дјеце и нас.Њихове набрекле цетвртасте главе,све нам говоре о каквим менталним склоповима је ријец.Такав профил цовјека не мозе бити науцник,вец лопов,убица,криминалац......Они су оваки потребни власти,која им је и дозволила да се региструју,небитно под којим називом и да парадирају у скупстини.Јадна ли је ова дрзава и народ бједни у њој.У свакој опстини,овакав профил људи је на целу.Неписмени,необразовани,лопови то је матрица владавине данасње власти у цијелој дрзави.

Name

за РЕ

15.01.2018 22:14

Браво, тако је, такви су у рату убијали, пљацкали, клали , русили, а ров не видјесе никад, српском народу љагу нањели за наредни 200 година. Мектицу ову пасцад коцкасти глава тјерај преко дрине док није касно постало.

Name

Миле воли диско

16.01.2018 00:12

Јесте. Ми не треба никога да се бојимо осим самих себе. Ово је заиста магринализам, досли смо до понора. Не хускају висе религијски, него ко је и за против Додика. Сматрам да људима треба бити јасно да није у питању ко је православ ко католик него ко је цовјек!!!! Од рата сваки народ губи осим гузица на власти. Не знам само како им није доста покрадених новаца, некретнина итд.од којих це и дјеца праунука моци да зиве. Рамбо Амадеус је добро рекао да је национализам питање стандарда. Нека нам је мозак на помоци!!!!!!

Name

Кркан

15.01.2018 21:02

Госп. Мектић је УБЈЕДЉИВО најјачи човјек на ријечима у БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.01.2018 06:04

Хехехе а дијела никаква.

Name

рецКРКАН

16.01.2018 07:16

Рече КРКАН и сједе.

Name

Хуманитарци

15.01.2018 21:08

Хуманитарци као и Додик,опљацкас милион па дас 1% у хуманитарне сврхе,па опет тако.Ови мало ваљају херојин српској дјеци па се онда усликају са пакетицем за нову годину као деда мразови !!! Јадни ли смо ми коме ови буду помагали заједно да Милом !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ауу

15.01.2018 21:37

Нису мени они јадни,него Милорад Додик.Не ствара се Миле Српска држава са оваквима,не прави се лажима,подвалама,подјелама,крадјом,полтронисањем.Од тога нема Милораде ништа.И Слобо се на крају одлуцио за слично и неславно завршио.Не мораш ти да примас свакога и да се сликас,не мораш да гледаш крадју и тајкуне,лоповлук и корупцију.Ниста од тога теби није требало.Али шта да се ради погријесио си дебело и утјеха је ниси први а ни посљедњи.

Name

ГАНДИ

15.01.2018 21:17

Ови момци це се медјусобно побити ако не добију оних мекиња и таблета 2 дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

16.01.2018 06:06

Јес ти то видовит?

Name

хехе

16.01.2018 06:42

Нек иду у Маочу.

Name

РЕ: хехе 16.01.2018 07:42

19.01.2018 10:44

Не брини, са онима у Маоци ови са групне слике са Дикоњом у средини це веома добро слагати са овим "брадоњама".

Name

Аааа

15.01.2018 22:16

Бра'о Драгане, само тако. Чим ти нешто обећаш, ових твојих пар сљедбеника моментално се стрмоглави у севдах. Па кад се након неколико дана почну тријезнити, а ти њима трас - ново обећање. Зато не посустај, не дозволи, глухо било, да јаре упадну у апстиненцијску кризу, штета би било да не претекну до избора.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драгутин

15.01.2018 22:34

Мектицу би било боље да износи доказе против вехабија повретника са Сиријског ратиста и против парадземата и да мало оде у Осве Боцињу и Маоцу ако смије.Имају паралелну власт и своје законе дјеца им иду у осебне сколе.Срамота за БИХ и за безбјдМектицу би било боље да износи доказе против вехабија повретника са Сиријског ратиста и против парадземата и да мало оде у Осве Боцињу и Маоцу ако смије.Имају паралелну власт и своје законе дјеца им иду уМектицу би било боље да износи доказе против вехабија повретника са Сиријског ратиста и против парадземата и да мало оде у Осве Боцињу и Маоцу ако смије.Имају паралелну власт и своје законе дјеца им иду у осебне сколе.Срамота за БИХ и за безбјдМектицу би било боље да износи доказе против вехабија повретника са Сиријског ратиста и против парадземата и да мало оде у Осве Боцињу и Маоцу ако смије.Имају паралелну власт и своје законе дјеца им иду у посебне сколе.Срамота за БИХ и за СИПУ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.01.2018 07:04

Не соли Драгутине о Вехабијама, матере ти ,они не живе само у федерацији него и у РСу па кога то оптужи Лукач.Направио представу за јавност са кобајаги неким хапшењем па их на крају све пустио уз надокнаду трошкова.Би то прије 2 године ако се не варам.Тема је ова група стероид кримоса који себе зову нека част, каква су они част само будали није јасно , ови ти ваљају дрогу у твом властитом дворишту Драгутине тупсону.Твог "квази патриотизма" за РС из које си узгред разгулио сам се наслушо.Изгледа да си прекино терапију.Те приче причај на прелима када се прави лажна историја и када се муља све и свашта , нас поштеди.

Name

когде

15.01.2018 22:56

Ма ови су топовско месо.прави специјалци немају висе од 80 КГ...ако знате о цему говорим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мееектиц

15.01.2018 23:17

Ајде ти нама изнеси доказе који си факултет завршио кад такав завидан вокабулар имаш!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

16.01.2018 07:14

Отрцано ти , и "јачи" мозгови су одустали од те глупости коју сада спомињеш , када сепојавио велики број живих свједока који су завршили исту такву школу као и Цар Мектић , а спремни су то потврдити.Знаш то су оне дипломе прије рата за које је лако утврдити вјеродостојност , за разлику од твоје уколико је уопште имаш.Вокабулар је релативна ствар , пола министара који су у разним владама БиХ од кантоналних па до државних има сличне вокабуларе.У почетку му је био лошији вокабулар , али сада добар.Смири живце попиј таблете и још једном послушај шта Мектић прича.Ако си ти онај којег спомиње у својим причама онда ти ни таблете неће помоћи.

Name

суд

15.01.2018 23:41

Само пази мектицу да небуде гонеци лсицу не истјерас вука могобите ујест.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xнxx

16.01.2018 06:00

Која си ти будала Мектићу то треба тражити ко је нама министар и још из Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пале

16.01.2018 07:58

А да хоцес и ти једном несто исприцати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ај

16.01.2018 08:39

Сад си стварно испусио ако не доказес то,продје ти мандат у конференцијама за стампу и рекла-казала.Хајде сад,последња санса,доказо висе несто !

ОДГОВОРИТЕ
Name

кокосово

16.01.2018 15:50

Ниста се не мозе доказати. Има се имуњитет.

Name

333

16.01.2018 19:42

Јесу ли то они који су цували педере у Београду да их нитко не бије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган_С

17.01.2018 09:14

Ако је овај неписмени и сирови Мектић најбоље што СзП има против Додика, онда је више него јасно да Додик убједљиво побјеђује!

ОДГОВОРИТЕ
Name

доста ми је свега

18.01.2018 07:50

Србску или Српску част може да има сваки Србин понаособ и не треба у моје име нико са сумњивом прошлошћу да ме представља. А што се тиче ветерана РС-а, па зар није сваки борац из прошлог рата ветеран. Шта то Вукотић предводи, кога он заступа, који је он фактор? Ово друштво можемо једино назвати "Удружење криминалаца и малих увлачигузица".

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

18.01.2018 13:08

докази, послат це двојицу своилх неписмених потрчка да направе службену забиљешку и слике са друштвене мреже и то докази , па ће се обрушит на тужилаштво како не раде свој посао, туга на ста се СИПА троши.

ОДГОВОРИТЕ