Шта се десило на релацији Цветковић - Шкрбић? Сукоб или...?

Вербални сукоб Шкрбић - Цветковић: Повишени тонови ДА, скандал НЕ! Шта се дешавало приликом разговора потпредседника РСС и селектора репрезенатције после пораза од Шведске. . . ?

Остали спортови 15.01.2018 | 19:15
Шта се десило на релацији Цветковић - Шкрбић? Сукоб или...?
Селектор рукометне репрезентације Србије Јовица Цветковић и некадашњи капитен Драган Шкрбић, сада на функцији потпредседника РСС, признали су да су имали вербалну расправу после пораза од Шведске (25:30) на Европском првенству.

Уједно су демантовали писање појединих медија да су били на ивици туче.

„Истина је да је дошло до разговора после утакмице са Шведском у холу хотела. Разговор је текао у повишеном тону са моје и стране селектора Цветковића као последица тензије због свега што се догађа на Европском првенству. Тај вербални сукоб, међутим, ни у једном тренутку није прешао границе и није било могућности да пређе у неки физички обрачун“, рекао је Шкрбић, а преноси сајт Рукометног савеза Србије.

Шкрбић је открио је и да је јутрос имао нормалан разговор са Цветковићем и да не постоји проблем између њих двојице.

„Јутрос смо седели више од сат времена и разговарали о свему. Као што пословица каже, јутро је паметније од вечери. Разменили смо мишљења и оно што смо имали да кажемо, рекли смо уз кафу и један нормалан разговор. Не би требало да се ствара проблем тамо где не постоји. Ако их и има, решићемо их у оквиру наше организације“, допунио је некадашњи пивот.

Селектор Цветковић наглашава да не види зашто се њихов разговор диже на ниво скандала и изненађен је написима медија.

„Нема никаквог скандала. Не видим уопште у нашем разговору нешто што би на тај начин било интересантно медијима. Не можемо увек да причамо тихо. Неки наш гласан разговор се по неки пут прокоментарише онако како не би требало. Све је у реду што се Шкрбе и мене тиче. Разговарали смо отворено о проблемима које имамо. Што се скандал тражи у овом тренутку? Овде смо да бисмо заједно направили резултат и покушали да се домогнемо другог круга“, закључио је Цветковић.

Селекција Србије има два пораза из исто толико утакмица у Сплиту и за пласман у други круг првенства Европе, у најгорем случају, сутра јој је потребан тријумф над Исландом од најмање четири разлике.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар