АО - распоред: Новак креће у цик зоре!

Имате две опције - да рано легнете и рано устанете, или да не спавате ако желите да гледате први Ђоковићев меч на Аустралијан Опену.

Тенис 15.01.2018 | 19:00
АО - распоред: Новак креће у цик зоре!
Новак Ђоковић почеће такмичење на Аустралијан Опену у раним јутарњим сатима у уторак по средњеверопском времену.

Он ће се у првој рунди састати са Американцем Доналдом Јангом, тренутно 63. играчем света.

Организатори турнира одредили су да Ђоковић и Јанг играју трећи меч на Маргарет Корт арени, на којој такмичење креће у један сат после поноћи. Пре њиховог дуела на програму су два женска сингла.

Очекује се да српски и амерички тенисер почну меч око пет сати ујутро.

За Новака Ђоковића, шестоструког шампиона Аустралијан Опена, то ће бити велики тест, јер ће му то бити први званични меч после шестомесечне паузе, коју је био приморан да направи због повреде лакта.

Ђоковићу, који је ове године 14. носилац у Мелбурну, то ће бити трећи меч у каријери против леворуког Јанга, коме је до сада најбољи резултат на гренд слемовима пласман у четврто коло на УС Опену.

Српски тенисер има 2:0 против Американца. Први пут играли су још 2006. на УС Опену када је Новак славио резултатом 3:1, док је прошле године на турниру у Истборну победио 2:0.

Ђоковић је једини српски представник који ће играти у уторак на теренима Мелбурн Парка, пошто је преосталих пет играча из Србије наступало данас, без већег успеха.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар