Шта сад? Канга одбио Спартиних 1.000.000 евра!

Милојевић га већ прецртао због недисциплине? Турци поново актуелни.

Фудбал 13.01.2018 | 17:15
Шта сад? Канга одбио Спартиних 1.000.000 евра!
Гелор Канга на раскрсници. Из Црвене звезде ће сигурно, а где ће још се не зна. Међутим, све су мање шансе да изабере Праг као следећу дестинацију, пошто је према сазнањима Спортског журнала везиста из Габона одбио понуду да се пресели у Спарту, иако су му Чеси нудили годишњу плату од 1.000.000 евра!

Канга је ипак одбио, па можемо само да претпоставимо да има и уносније понуде. Информер тако пише да је тренутно најближи Генчлербирлигију, који је спреман да Црвеној звезди плати обештећење од 800.000 евра. Са друге стране, Курир пише о Османлију и Гецтепеу.

Информер пак пише и дефинитивном Кангином разлазу са тренером Владаном Милојевићем. Позивајући се на неименовани извор, тај лист наводи да је Звездин шеф струке прецртао Кангуиз свих пролећних комбинација зато што је овај на почетак припрема дошао после осталих саиграча. Радио је то Канга и раније, али су му раније то и толерисали, док је Милојевић изгубио стрпљење за Габонца.

Канга ће ипак са остатком екипе отпутовати на припреме на Кипар, али ће тамо у суштини само чекати да се финализира његов трансфер у неки други клуб.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар