Видео - Бен: У Звезди сам због Милојевића!

Ново појачање Црвене звезде Ел Фарду Бен рекао је да је то што га је тражио тренер Владан Милојевић било пресудно да потпише за црвено-беле.  Бенов први интервју: Ле Талек и ја смо из истог града, знам и Кангу, а за Боаћија сам чуо. . .  "Ја сам нападач, а за нападаче је најбитније да постижу голове. У томе сам добар. Имам и добру технику, такође волим да асистирам саиграчима". . .

Фудбал 13.01.2018 | 16:15
Видео - Бен: У Звезди сам због Милојевића!
Досадашњи нападач Олимпијакоса, фудбалер којег је шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић већ тренирао у Грчкој, појачао је конкуренцију у Звездином нападу.

Уговор је потписан на две и по године, па ће Бен бити обавезан Звезди до лета 2020. године. 

"Милојевића знам из Грчке. Много ми је помогао док сам био на позајмици у Паниониосу. Начинио је од мене бољег играча и зато сам и рекао да је то што ме он жели било битно у одлуци да дођем. Ако успемо да поновимо оно што смо урадили у Грчкој биће веома, веома добро за све нас.Допада ми се, јако је добар тренер", рекао је Бен. 

Бен је овдашњој јавности постао познатији од прошлог лета када је играо против Партизана у квалификацијама за Лигу шампиона. 

"Ја сам нападач, а за нападаче је најбитније да постижу голове, а у томе сам добар. Имам добру технику, а такође волим да асистирам саиграчима. Може се рећи да сам комплетан играч, али мени је најбитније да постижем голове. Навијачи су ми од летошње утакмице у Београду слали доста порука. Говорили су да сам добар играч и то је јако важно за једног фудбалера кад те навијачи воле. Надам се да ћу бити бољи из утакмице у утакмицу у дресу Звезде. Срећан сам јер могу да кажем да су то најбољи навијачи у Србији, а такође мислим да су једни од најбољих на свету".

Француски фудбалер, поред тренера Милојевића, познаје још неке играче из табора црвено-белих. 

"Знам неке играче, поготово из Француске. Знам Ле Талека, знам Кангу, чуо сам и за Боаћија. То значи да су ти играчи добри јер их знају људи и ван Србије. Јако је важно имати тако добре играче поготова када играте Лигу Европе. Важно је имати добар тим. Ле Талек и ја смо из истог града. Причали смо и рекао ми је да је јако добар тим, да су сви као породица. За мене је то јако битно, да сам у клубу који је као једна породица који ће ми дозволити и помоћи да напредујем. Важно је бити баш у таквом клубу. Ле Талек ми је све најлепше рекао о граду. Београд је једно невероватно место. Јако је лепо чути све те ствари пре него што дођете у неки нови клуб". 

Двадесетосмогодишњи нападач прву званичну утакмицу у црвено-белом дресу одиграће 13. фебруара, када ће Звезда, у шеснаестини финала Лиге Европе, на угостити екипу ЦСКА из Москве. 

"Утакмица против ЦСКА јако је битна за нас. Наравно да желимо да победимо, а ако будемо играли добро то значи и да имамо добар тим. Било бо добтро да прођемо даље, али морамо да се фокусирамо и на домаће првенство. Тако да је ова утакмица важна и за Лигу Европе и за првенство". 

За крај, бивши фудбалер Олимпијакоса, имао је посебну поруку за навијаче Црвене звезде. 

"Хвала свим навијачима на подршци, она сзиже већ доста дуго, слали сте велики број порука. Надам се да ћу вам узвратити за ту подршку. Надам се да ћете нас подржавати као што увек то чините. Срећан сам што сам фудбалер Црвене звезде".



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар