У току операције направили селфи!

Поједини чланови медицинског особља новог Клиничког центра у Нишу објавили су на друштвеним мрежама селфије направљене код операционих столова.

Србија 13.01.2018 | 10:28
У току операције направили селфи!
“Јужне вести” наводе да грађани те фотографије дијеле на друштвеним мрежама и негодују, да један од љекара наводи да у томе не види ништа спорно, али да из управе Клиничког центра кажу да су покренули дисциплински поступак против запослених.



Такву фотографију направљену током операције окачио је и доктор Владимир Јовановић. Како каже, у томе не види ништа спорно јер је “битно да сви виде оно што свет нема, а Ниш има”.

“Па свуда је нормално у свету да се то слика, значи у целом свету је дозвољено да се слика, и ја сликам исто. Битно је да се пацијент не види, да му се не види лице, а апарат је нестерилан, и колица су нестерилна, стерилни су само инструменти. У суштини подови су нестерилни, ништа није стерилно, само су стерилни инструменти. То је табу тема да као мобилни не смеју да се уносе у салу. Па где ће да се оставе, на одељењу где нема касете и да ти други краду?”, истиче Јовановић.

Извор: Јужне вести

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Пацијент

13.01.2018 10:34

Зато вам пацијенти ко закрпљене вреце ходају,аку су те среце да презиве,јадна нам мајка...

ОДГОВОРИТЕ
Name

па ја

13.01.2018 12:41

Боре се цовјеку за зивот а оне апдејтују слике по друственим мрезама . Ма ниста, само отказ ,па нек се сликају на бироу кад се пријаве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бране

13.01.2018 12:50

У рукама таквих малоградјана су наси зивоти, теско нама. Зар не могу да сацекају вец морају бас у току операције да се сликају,ццц. Необразованост, примитивизам...

ОДГОВОРИТЕ
Name

др

13.01.2018 12:53

То су данасњи квазимедицинари без имало етике

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маус

13.01.2018 13:15

тако само сељаци глупи раде ста има тел да ради у рукама радника док ради опетацију или преглед небитно је ја бих такве одмах отказала а запослила раднике који це да раде а не будале које се сликају при операцији зато сте и пропали нека треба вам и тако сами криви

ОДГОВОРИТЕ
Name

перса

13.01.2018 16:24

и после тим рукама хватају иструменти...а где остављају новцанике и торбе....ЗОРАНЕ ДАЈ ОСТАВКУ ПРВО ЊИМА ПА СЕБИ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕРСА...

13.01.2018 16:27

Па где ће да се оставе, на одељењу где нема касете и да ти други краду?”, истиче Јовановић. Е,одговори ЈОВАНОВИЦУ где дрзе новцанике,тасне и сминку....

ОДГОВОРИТЕ