Милан се суочио са Северином

Српски бизнисмен Милан Поповић и Северина Којић суочили су се поново на суду због борбе за старатељством над њиховим заједничким сином Александром, а рочиште није прошло без расправе бивших партнера.

Забава 12.01.2018 | 20:51
Милан се суочио са Северином
У разговору са хрватски портал „нет.хр” Милан је истакао да жели да равноправно присуствују одрастању њиховог сина, али да Северина то упорно одбија. Поповић истиче да га певачица уцењује и поставља услове који су, како каже, неприхватљиви.

- Северина и ја не разговарамо. Нажалост, она упорно одбија било какав вид комуникације са мном. Њени услови немају никакве везе са дететом. Да је расправа била бурна, била је, и наставиће се у том тону због опструкције и метода одуговлачења које Северинин адвокатски тим упорно примењује у овом процесу. Мајка условљава да се о школи разговара тек када решимо неке друге ствари, које немају везе са дететом, као што су моје тужбе за клевету и за заштиту приватности детета. Тренутно се тумачи да сам ја тај који избегава договор, с обзиром на то да не прихватам њен предлог у вези са тим. Она ме заправо уцењује стварима које немају везе са дететом - рекао је Попивћ и истакао да је спреман на договор са бившом партнерком, али да она није отворена за сарадњу.

- Ако питате нашег сина Александра шта би највише желео, он би вам одговорио да би највише волео да мама и тата буду заједно. То је прва ствар коју би свако дете растављених родитеља желело.

Ако то већ није могуће, друга жеља је да види маму и тату како комуницирају. За мене је несхватљиво да мајка свесно одбија било какву комуникацију, иако зна да је то директно противно жељи нашег детета - каже Поповић и додаје да је покренуо тужбу јер је Игор Којић, Северинин супруг, објављивао Александрове фотографије на друштвеним мрежама.

 - Ни своју партнерку, ни Игора не сматрам важним делом Александровог живота. Мислим да би они требало да буду споредна, помоћна подршка родитељима. Када Александар каже да је гладан, каже: „Тата, гладан сам”, а не: „Бојана, гладан сам.“ Сви други су споредни. Тужио сам их због објављивања Александрових фотографија јер желим сачувати његову приватност - рекао је Милан Поповић за „нет.хр”.

Не знам каква је Северина мајка!

Поповић је на питање каква је мајка његова бивша партнерка рекао:

- Нисам меродаван да судим каква је мајка. Могу само рећи да неки њени поступци нису у Александровим интересима. Александар је тај који ће на крају најбоље пресудити да ли је Северина била добра мајка. Ако ми верујете, ја још ни сада, након четири и по године, не знам ни наслутити шта би могао бити разлог што Северина не жели да комуницира са мном - рекао је, између осталог, Милан.

(Ало)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Милан

12.01.2018 20:45

Господинае милане Вас син це одлуцити да зиви код вас сад је јос млад нека вас немуци комуникација са њом она зна сад вец да је гунитник зато ито понасање принципијелно дрзи Стрпљен побоједјује искуство Моје сам вам пренео искрено.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цорави,

13.01.2018 04:27

код оцију ,ако ако и треба вам тако

Name

Хи

12.01.2018 21:16

Ппет це се помирити,е којицу,којицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоран

12.01.2018 22:44

Ја цу ти реци Милане, твоји милиони су разлог и ништа друго. Преко дјетета хоце до лове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

суд

13.01.2018 06:19

пазисе лозницану онаје била код папе играламу цоцек и оње њу науцијо како латини старе варалице оброси зелен бостан старати бака показала вуцину тиси мислијо даси видијо зеку садате уједе лија латинка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брате

13.01.2018 07:24

рођени, јели ти видиш шта си написао? Буквар у руке, под хитно.

Name

Е'

13.01.2018 09:25

после кресања, нема кајања !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вила

15.01.2018 10:54

Усрала је мотку објавом слика малодобног сина на друств.мрезама. И то непримјерених.Среца па постоји овоземаљски суд и бозија правда. Данас је,назалост,"свако " родитељ. Дијете је вазно у тој прици,а то је Севки ко реклама за њу саму...

ОДГОВОРИТЕ