Полиција нашла пет пакета дроге

Припадници Полицијске управе Источно Сарајево данас су у општини Источна Илиџа лишили слободе лице чији су иницијали А. Н. из Сарајева због постојања основа сумње да је починио кривично дјело неовлаштене производње и промета опојних дрога.

Република Српска 11.01.2018 | 21:36
Полиција нашла пет пакета дроге
Лице је ухапшено након прикупљених оперативних сазнања око 10.30 часова на паркинг простору у Улици академика Петра Мандића.

Портпарол Полицијске управе Источно Сарајево Весна Стокановић изјавила је Срни да је хапшење обављено у сарадњи са Управом за организовани и тешки криминалитет МУП Републике Српске.



"По наредби Окружног суда Источно Сарајево извршен је претрес путничког моторног возила марке `БМWX5 које користи наведено лице и у пртљажнику возила пронађено је пет пакета са садржајем суве зељасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу сканк укупне бруто тежине око пет килограма", рекла је Стокановићева.

Она је додала да ће на подручју Кантона Сарајево у сарадњи са полицијским службеницима Кантона Сарајево на основу наведене наредбе бити извршени претреси куће и помоћних објеката који су у власништву или које користи А.Н.

Након документовања кривичног дјела А.Н ће са извјештајем о почињеном кривичном дјелу бити предат у надлежност окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Брбрбр

12.01.2018 13:04

Неки шмеле стари

ОДГОВОРИТЕ