Пријављен младић за силовање

Сарајевска полиција ухапсила је јуче касно поподне младића који се сумњичи да је у ранијем временском периоду силовао малолетницу.

Босна и Херцеговина 11.01.2018 | 18:38
Пријављен младић за силовање
Како Фактор сазнаје из извора блиских истрази, приведен је радник у једној сарајевској ћевабџиници.
 
Према незваничним информацијама, малолетница је случај пријавила Полицијској управи Нови Град. Она је у својој пријави навела како је са младићем изашла на пиће у један сарајевски угоститељски објекат, а потом ју је он аутомобилом требао одвести кући.

Међутим, како се малолетница касније поверила својој мајци, он ју је у аутомобилу присилио на полни однос. Након што је испричала мајци шта се десило, одлучиле су се да случај пријаве и полицији.

Младић ће сутра бити испитан пред тужиоцем, а полиција проверава наводе пријаве и ради на прикупљању доказа у овом случају, преноси Фактор.

Будући да је у овом случају оштећена малолетница, из МУП Кантона Сарајево, као ни из сарајевског Кантоналног тужилаштва нису могли износити детаље овог случаја.

Портпарол Тужилаштва КС Азра Бавчић потврдила је само да је осумњичени предат у надлежност тужиоца, који ће, након што га испита, донети одлуку о даљим мерама које ће бити предузете у овом случају.

(Блиц)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Свака Радозналост ,

11.01.2018 18:40

Има цену ,неморес јести забрањено воце 'и бити постен , уставити поступак ,дали ви знате ста је то посилство;мора бити цео куп трагова ,то ниста не објависе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Свака Радозналост

12.01.2018 10:56

Марш идиоте!!!