Бекер: Федерер је први фаворит на АО

Надам се да ће Новак играти.  Легендарни Немац Борис Бекер открио је да је Роџер Федерер фаворит за освајање Аустралијан Опена.

Тенис 13.01.2018 | 21:30
Бекер: Федерер је први фаворит на АО
“Да је неко пре годину дана рекао да ће се Рафа и Роџер поново наћи на врху табеле, нико не би веровао. Мислим да су сви потценили њихов квалиет и страст за игру. Мислим да су још увек гладни за титулу и сматрам да је Федерер фаворит за освајање овогодишњег Аустралијан опена. У женској конкуренцији нисам сигуран".

Повратак бившег ученика, Новака Ђоковића, после шестомесечне паузе, радује његовог бившег тренера.

“Новак има 29 година, тако да има времена да се бори за врх табеле. Морамо да видимо какав ће бити његов физички повратак. Престали смо да радимо већ дужи период, али се и даље дружимо. Надам се да ће играти у Мелбурну. Верујем да ће донети одлуку после Кујонга",изјавио је бивши тренер.

Британски тенисер Енди Мари одлучио је да пропусти први Гренд слем у сезони. Марија мучи повреда кука и због тога је донео одлуку да не игра на Отвореном првенству Аустралије.

"Добру је одлуку донео и добро је што је то урадио раније. У доброј је форми и верујем да ће се вратии за борбу и циљати на прво место", закључио је Бекер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар