Нека нам живи Република Српска!

Мајка Миља Танасковић из Вишеграда је за Републику Српску дала највише што човјек може дати, троје своје дјеце. Она, ипак, данас каже: - Нека живи Република Српска!

Република Српска 09.01.2018 | 17:04
Нека нам живи Република Српска!
- У одбрамбено - отаџбинском рату за један ратни дан сам изгубила троје дјеце по имену Рада, Влада и Владанку а и сама сам рањена на кућном прагу и лежала међу својом мртвом дјецом,` рекла је старица и додала да јој снагу за животом дају унук и снаха а помоћ пружа борачка организација и општина.

- Али нека живи Република Српска јер су за њу многи синови дали своје животе`, каже старица.

Предсједник Борачке организације Вишеград Милисав Васић каже да је за Републику Српску, у редовима ВРС животе дало око 23.000 српских бораца и да садашњим генерацијама младих и будућим нараштајима треба да се преноси да се мора сачувати Република Српска.

"Општина Вишеград је прва у Републици Српској урадила споменике свим погинулим борцима, уредила Војничко гробље на Мегдану, отворила спомен- собу ,изградила споменик Браниоцима РС, руским добровољцима и обиљежја на мјестима гдје су формирани одреди Вишеградске бригаде ВРС", истако је Васић.

Он је потврдио да општинска власт помаже борачку организацију без обзира која је странка на челу општине.

Начелник општине Вишегад Младен Ђуревић је на пријему за представнике политичког, привредног и друштвеног живота ове локалне заједнице рекао да се никад не смију заборавити они који су створили Републику Срспку и да се мора водити брига о њеним ствараоцима.

`Морамо очувати Српску, наш идентитет и сво наслеђе на које смо поносни`, навео је Ђуревић.

Ни овај свечани дан у Вишеграду није протекао без подјела.

Руководство општине и чланови странака које чине већину у скупштини присуствовали су светој литургији у цркви у Андрићграду а СДС-ови одборници у храму на Мегдану.

И цвијеће на споменике је посебно положено.

Предсједник ОО СДС Мирослав Којић каже да и данас представници СНСД дијеле српски народ у граду на Дрини.

"Четврт вијека у Вишеграду се крсна слава и Дан Републике Српске обиљежава у храму на Мегдану а они су ове године из њима само знаних разлога то пребацили у цркву у Андрићграду. Чињеница је да су челници локалног СНСД сами дезертери као начелник, замјеник начелника, предсједниа локланог СНСД и зато ми из СДС нисмо могли никако да заједно са њима палимо свијеће на гробовима наших ратника `, истако је Којић.

"И док смо ми од 1992 .године борили се за Српску, бранили српски народ на овим просторима они су пландовали у Србији а сад након 25 година они овдје владају и одређују нам начин живота . За то вријеме борци и породице погинулих бораца су на самом дну`, закључио је Којић.

Након пријема код начелника у згради општине грађани су могли да пробају традиционална српска јела која је припремила познати кулинар Младена Гојковић из Чачка.



БН телевизија

Коментари / 68

Оставите коментар
Name

луи

09.01.2018 16:34

Драга бако јесте и усрецила РС! Нека ти је бог на помоци и народу залудјеном који јос увијек вјерује да у Босни мозе бити побједника. Сви побиједисе и заједно изгубисе. Зао ми је сваког борца, с било које стране, али ми морамо схватити да смо сви губитници. Има РСа и нека га, али колико их је у њему срецних је друго питање.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

09.01.2018 17:13

има Српске али власт опљацкала народ нема постовања према борцима.

Name

Ре Луи

09.01.2018 18:22

И ја се слажем, ајде да вратимо Југославију.

Name

Пукни зоро

09.01.2018 19:38

Ова пукни зоро це убудуце гласити "па да видис ко ти ОДЛАЗИ",нема висе доласка у Републику Српску,осим за празнике Бозиц и Васкрс,све сте нас отјерали,седамнаест година снсд и Милорада Додика је Републику Српску оставило без младости,без становниства.Од њеног постојања 26 година,од тога цетири ратне,мир досао поцетко 1996,знаци да су остале странке у послертаном периду од 1996 владали сест година а Милорад седамнаест.Промјене су неопходне,хитне.Слава теби мајко и твојим херојима ал изгледа да је боље било да си их послала да бјезе па се врате као функционери.Назалост!

Name

Знам

09.01.2018 22:33

Нацелникова породица цитав рат у Федералном Сарајеву,на страни муслимана,не казем да су ративали ал су били,одатле на запад па у БГ,вратио их у Висеград Миле Лакиц И обецао посао,Лакиц све испунио:Запослио му брата на ХЕ,сестру у вртиц,а њему дап послова као геометру око ХЕ И око Андрицграда преко пола милиона КМ.Нацелник Дјуревиц цом је добро прву сансу за био истом том Лакицу глогов колац.Сахранио га зивог И хтјео га избацити са посла.Инаце полазник за Бозиц Дјуровиц Лакицу до ове године.Бас му се захвалио

Name

А ја знам ово

09.01.2018 22:39

Замјеник нацелника Тасиц И његов брат,цим су поцеле борбе око Висеграда И за Висеград побјегао,замјеник у Цацак,а брат у Словенију.Нити једном до оконцања тата нису досли,мада им овде зиве родитељи.Политицки и једног И другог створио Миле Лакиц а отмали се И нацелник И замјеник ко це ха висе раскомадати.И ста да Висеград оцекује?

Name

ПОТПИСУЈЕМ

10.01.2018 08:28

Ово око ове двојице потписујем,забили су не колац већ цијело дрво Лакићу који их је створио,измислио и подржао.Чим им се указала шанса његову промућурност и доброту су искористили и забили га у шпајиз на истој тој ХЕ.Једва и на послу да је остао.На његово мјсето довели дјете које није знало да се потпише,ал је зато малди социјадемократа,са неким купљеним дипломама,све оно што Лакић није дозвољавао да приватни факултети раде на ХЕ,да се радницима не испалћују самодоприноси,да им се укине бонус на године стажа,зимница,регрес,огрев,бонови за струју.Ти сада воде овај град.А све због стараха да би тај исти Лакић могао постати регионални лидер,бар Херцеговине или можда и министар,препао се Петрови Лука и Петровић Перо,направили од поштеног човјека и поштене породице антихристе да би себе изгурали,тј.покушали,ал видјеће шта их чека од народа и од радника ХЕ.

Name

Обрад

10.01.2018 08:35

Све се јуче видјело,двадесетак људи на прослави и исти ти касније у колонама аутмобила,на тргу Погинулих бораца ни толико.Само ћорав не види да ову власт народ не пдржава и да су веома брзо могући и протести.За годину дана превели са концесије државне Кустурици у власништво све што је понишанио прстом,направљено од народних пара,поставили споменик Мехмед-паши,пријетили народу и подијелили омалдину и раднике на подобне и неподобне.Близу је Октобар,а онда_

Name

СНСД-стари

10.01.2018 08:37

Трпимо и чекамо,све овде написано што прочитах је тачно,уждила се дезертерска дружина,вјерујете да немају подршку ни половине коју су имали.

Name

Мајка

10.01.2018 08:39

Мајка сам,дјеца су ми више ни сама не знам гдје и у којој земљи да зараде и преживе,о женидби и удају више се и не надамо.Обећали,слагали,заполсили за прве владавине себе и само себа а сада запошљавају своје жене,сестре и браћу.Никад више,дабогда ми отпала ова рука кад гласах за њих.

Name

МЛ

10.01.2018 08:40

Биће свега,само по оној старој "Памти па врати".

Name

САД

10.01.2018 08:50

САД МУ НИЈЕ НИШТА,УБИЛИ СУ ГА КО ЗЕЦА.Лаки је мало нервозан.Извињавам се што на овакав текст о МАЈЦИ КОЈА ЈЕ ИЗГУБИЛА ТРОЈЕ ДЈЕЦЕ ПИШЕМ О ОВИМ ПРОБИСВЈЕТИМА.Народ их не може очима гледати.Поготово њихово чланство које их једино виђа на ФБ,ваљда неамју времена од силних путовања и трођења већ задужених 4 милиона за обичне смртнике,ипак су они властела а остало чланство кметови.

Name

ЧЛАН БОРАЧКЕ

10.01.2018 08:53

Срамота,ја сам борац,одликовани борац и нисам позван нигдје од свих ових манифестација,први пут да се слави дан РС-а без присуства нас који смо је ставарали,а поготово без оваквих мајки хероја.Слава теби мајко.Жива била,не могу ни разумјети Ваш бол.Ми знамо како ћемо даље,

Name

ВИШЕГРАД

10.01.2018 09:57

Више се причало на пријему о овој кухарици него о људима и породицама које су животе и дјелове тијела уткали у нашу Републику Српску.Срамота шта Вишеград дочека.Осим реченице "нећемо заборавити СТВАРАОЦЕ" нити једном ријечи нико није помену борце и породице погинулих,ратних војних инвалида,расељених,несталих.СРАМОТА

Name

Маша

09.01.2018 16:45

Слава Јунацима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

09.01.2018 17:08

слава и вјецни помен јунацима.

Name

Милан

09.01.2018 17:01

НАЗАЛОСТ ТАКО ЈЕ ГДЈЕ ГОД ВЛАДАЈУ ЛУПЕЗИ ОД КРИМИНАЛЦА ДОДИКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мира

09.01.2018 17:11

Додик, ратни профитер али народ насједа на његову причу.

Name

ПетарПан

09.01.2018 17:26

Благо лудацима њихово је царство небеско!

Name

Ре Петар Пан

09.01.2018 17:46

На кога сте мислили кад помињете лудаке?

Name

Ана

09.01.2018 17:29

Нека је слава и хвала јунацима, а ова СНСД-ова секта је одвела народ да држе парастос у цркву у Андрић Граду погинулим борцима поред цркве на Мегдану која је у ратним и свим поратним данима са својим свештенством била уз породице погинулих бораца. Зар слијепци нису хтјели видјети да је и војничко гробље поред цркве на Мегдану и споменик Русима на Мегдану. Сву ту симболику су изигнорисали и прекршили дугогодишње правило да се на дан Републике парастос одржава у цркви на Мегдану. Срам их било држе парастос нашим јунацима у Кустурициној цркви која није прављена по православним канонима, јер је окренута ка сјеверу, а не истоку. Зар су то наши браниоци заслужили да им дезертерчине држе парастос тамо гдје наши јунаци ни по чему не припадају. Још и ономе народном гуликожи даје Предсједник Републике одликовање, као да је својим парама дао допринос развоју Општине, а не народним (буџетским). Нека се стиди и Предсједник и сва ова булумента ухљебљених никоговића која само зна парадирати и декларативно србовати, а гдје су били кад се стварала Република Српска. Е народе, народе како вас Миле и Миловци лијепо возају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

09.01.2018 17:53

ДОЛЕ ДЕЗЕРТЕРИ.БИЛАЛОБИ И ЕМИРОВИ ЈАТАЦИ,ФУЈ ЂУРЕВИЋУ ЛОПОВЕ

Name

X

09.01.2018 18:05

ВЈЕЦНА СЛАВА ПОГИНУЛИМ ХЕРОЈИМА И ЛАКА ИМ ОВА ЦРНА ЗЕМЉА.ВАМА БАКО СЛАВА И ЧАСТ НА СВИМ ПРЕЗИВЉЕНИМ МУКАМА И ЛАКУ СТАРОСТ.СТАРИЦЕ ДРАГА МНОГИ ОСТАВИСЕ ЖИВОТЕ ЗА ОВУ ЗЕМЉУ ШТО НА СРАМОТУ ПОЛИТИКЕ ПОЗИЦИЈЕ И ОПОЗИЦИЈЕ ПОСТА ЗЕМЉА ДОДИКОВА, КУСТУРИЦЕ ГЛЕДАМ НЕМАЊУ ДАНАС НА БИНИ УЗ БАБУ ДОДИКА И КАРДИНАЛА ГРИГОРИЈА.СТИДИМ СЕ БАКО ТЕБЕ СТО ОВО ПИСЕМ ЈЕР СА 91.год.БРАНИО СРПСКИ НАРОД ПРСА У ПРСА, А. ДАНАС ДОДИК СА ЛОПОВИМА НЕСТО ОБИЉЕЗАВА.СРАМОТУ СВОЈУ, А НАРОД ВЕЛИКОГ ВОЗДА КРЕПАЈЕ.СРАМИ СЕ МИЛЕ ДОДИК,ВЛАДО, САНУ,СЕНАТОРИ.

Name

Па

09.01.2018 18:41

Драга Ана ви сте те бирали из вашег града а не ми. Тражили сте добили сте. Немој да кукаш и помагаш већ памет у главу. Трба се борити а не кукати.

Name

Ре па

09.01.2018 19:16

Ја не знам ко сте Ви и ја се нисам обраћала Вама већ управо Вишеграђанима који су повјеровали овим популистима. Ово није кукање већ храбрење народа који је ова клика толико заплашила да ни у сумрак рата овако није био заплашен. И отварање очију онима који нису упућени. Мало ко зна како је Кустурица градио Андрић Град и чијим парама, да је његова идеја дизање споменика Мехмед паши и да се то већини народа не свиђа, али ћути и не смије да се огласи, док он све оне који се огласе прозива по свим могућим медијима и назива их примитивцима и парапримитивцима. Шта су ови коментари већ вид вербалне борбе. Ако ми предлажете да физички насрнем на њих придружите ми се са својим истомишљеницима да сам јача. Овако "ја не знам куд ћу и како ћу, једна сламка међу вихорове"....

Name

хракан

09.01.2018 20:02

Зивио Додик и Куста.Да није Андриц града јос би ходали у цизмама -рударкама..Куста не носи град у гроб..

Name

Град?

09.01.2018 22:16

Не носи град,ал је милионе однијео,град је фарса за слијепе,заврсен је 30%,вањских фасада,и угоститељске објекте са којих је скинуо дрзавну концесију,сто је незапамцено у облигационим правима и у праву и економији уопсте,и превео,уз помоц локалне власти 1/1 на себе.Да тацно да не носи у гроб,ал оставља својим потомцима у наслиједје,тако да је то његово а не НАСЕ.Сутра мозе да позатвара све и да цека купца,његово,мозе да радибста хоце.

Name

ре Милош

11.01.2018 12:28

Начелник Ђуревић је рођен 18.11.1976. године и био је малољетан на почетку рата. Како је могао бити дезертер??? Уосталом он је генерација Вукоте Говедарице, који је у исто вријеме био у Новом Саду, и није дезертер.

Name

Миленко

09.01.2018 17:59

Ама што владају они него довели и оног режисерчину да нам живот загорчава и да нас на сваком кораку понижава и олајава. Уштве једне од његових интервјуа гдје нас назива примитивцима и парапримитивцима не можемо да живимо. Нема новина гдје не прозива поштени народ који не подржава дизање споменика Мехмед паши Соколовићу. И гле парадокса у његовом комплексу да држе парастос нашој дјеци браћи и сестрама који часно дадоше животе за своју отаџбину и свој народ. Брука да не може бити већа. Још га окитише лентом и медаљом за све наше паре, а ни једног борца, мајку, оца, браћу и сестре погинулих бораца не окитише ни за какав допринос. Фуј парадери једни, само парадирају и хвале се, брука и срамота. Лажу те народе мој, лажу те вољена земљо, лажу до неба, до сунца, до звијезда. Лажу те, лажу и не боје се Бога.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

10.01.2018 02:06

КУСТУРИЦА ШТО СИ ЉУТ НА ГРИГОРИЈА?

Name

Викторија

10.01.2018 19:49

Забибериће њему други Лав Григорије од Пајтића. Запамтите шта сам вам ја сад рекла.

Name

Борац

09.01.2018 18:11

Велика срамота Вишеграда је у томе што је становништво дозволило да га предводе чисто дезертери и дјеца дезертера. Они диктирају шта ће се у нашем граду дешавати. Ова клика искључиво припада странци СНСД. Од њих и њихових потомака дјеца бораца, ратних војних инвалида и дјеца палих бораца не могу да се запошљавају у овом граду. У јавним предузећима и установама постављају само ужу родбину, своје жене и швалерке. Овдје је потпуна анархија, то се не дешава јавним огласима већ по неким списковима који се доносе на њиховим партијским састанцима. Дјеца палих бораца, инвалида рата и бораца присиљена су да се селе из Вишеграда. Због тога је Вишеград остао пуст град, у њему нема више од 5 000 становника. На крају ће остати само врх локалног СНСД-а и њихова ужа родбина. Ова врхушка је бескрупулозна, прогони сваког оног ко им се не приклони. Волио би да они не прилазе гробовима мојих сабораца јер то ни по чему не заслужују. Да моји покојни саборци знају да им такве особе прилазе гробовима, мртви би се окренули у гробу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

09.01.2018 18:45

Ама брацо слатки ми смо остали без становништва, овдје живе само буџетски упосленици и запослени у јавним предузећима. Сама ХЕ на дрини запошљава 250 радника пута 4 члана породице ето осамсто СНСД-ових гласача. Још их нико неће скинути са власти, јер народ који је незапослен оде из Вишеграда. Нема нас брацо, нема. Тек када и они престану добивати плате, кад их не буде имао ко финансирати онда ће сами себе изгристи. А дотле мрак.

Name

Па

09.01.2018 18:46

Борац, па и ниси ти неки борац чим су те дезертери победили.

Name

РЕ Па

09.01.2018 19:18

Ти си изгледа провокатор. Да те Додик не плаћа као и ове гласаче који побиједише борце.

Name

Па

09.01.2018 20:10

Ре па. Реци ти мени да ли је било више бораца или дезертера? Па молим те ја како дезертери мобгу побјрдити борце. Једини начин је да су и борци били дезертери бар на изборима.

Name

Борац

09.01.2018 21:09

Па и нисам борац, борци су само они који су послије рата дошли из Њемачке као што је наш начелник или из Чачка као што је замјеник начелника.

Name

Покрет отпора Вишеград

09.01.2018 18:20

Начелник општине Вишеград, замјеник општине Вишеград, као и предсједник ОО СНСД Вишеград су чисти дезертери. Они немају осјећај према борачкој категорији, чак и мрзе ту категорију јер им не припадају. Енормно су се обогатили за кратко вријеме бивствовања на власти. Њих погинули борци уопште не интересују, само их интересује како да извуку што већи капитал користећи своје положаје. Расипнички менталитет горе поменутих људи је већ познат цијелом становништву Вишеграда. Сада су нашли могућност преко новог директора Хе на Дрини да музу и ово јавно предузеће. Поставили су необразованог човјека на чело те јавне установе како би покривао њихове расходе. Проналаском новог извора новца њима се омогућује да финансирају предстојећу кампању и све феште везане уз то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

11.01.2018 09:35

Где је ЕМИРАГА.доле ДЕЗЕРТЕРИ

Name

веран

12.01.2018 12:50

ДЕЗЕРТЕРИ ДОЛЕЕЕЕ

Name

Дарко

09.01.2018 18:21

Напоменимо да начелник општине данас није уприличио пријем за оне који су створили РС али је зато за дезертере било мјеста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко

09.01.2018 18:31

У Бања Луци киц, Милорад Додик, напрасно "највеци" Србин, и овај вазан дан претвори у параду цемера и јада, промовисуци себе и СНСД. У Висеграду брука невидјена. Умјесто у цркви која се налази на свега пар метара од војницког гробља, помен онима који су зивоте уградили у РС врси се у двористу једног Емира Кустурице, у цркви цији олтар је окренут ка западу. А локални властодрсци масуци заставама играју уз трубаце, ките их народним парама, пјевају. Све дезертер до дезертера, на целу са нацелником Дјуревицем и замјеником Тасицем. Нигдје борца, на њих су давно заборавили, као и на погинуле борце, којих су се данас сјетили на тренутак само, док су парадирали поред спомен обиљезја и позирали пред камерама. Гдје сте били када је требало, господо, када су многи, као и ова три бакина андјела, положели зивот за насу слободу? Сад србовати мозе свако! Срам да вас буде! Стидите се суза сваке српске мајке, дјеце без родитеља, бораца који зиве на рубу егзистенције!

ОДГОВОРИТЕ
Name

1389.

09.01.2018 19:18

Па какав је Србин овај вас нацелник, брацо Висеградјани, кад је у стању српску заставу сирити далеко од гробова српских јунака, код једног Емира?????

Name

Митар

09.01.2018 19:30

Довишења до ослобођења.

Name

РЕ 1389

09.01.2018 20:06

Не пребројавам крвна зрнца, али њега није родила Српкиња, родила га брате Аустријанка. Не пада ивер далеко од кладе.

Name

мила

09.01.2018 18:33

Зали Бозе младости. Теби бако нека се Бог смилује. Тузан и несретан је твој зивот. Сјете се тебе само кад им требају политицки поени.Пали су толики зивоти за добробит лопова и пљацкаса. Паметни бјезе од мрзње и бједе. Остају вецином стари. Ово је земља несретника на све стране. Залосно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Знам

09.01.2018 19:27

Њихова прослава дана Републике у Вишеграду личи на неку журку за круг одабраних пријатеља а све о трошку општине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грађанин Вишеграда

09.01.2018 19:44

Много волим Републику Српску у чијем стварању сам учествовао од 1992 до 1995 године, али многи па и ја почињемо сумњати у многа дешавања, када видимо ово данас у Вишеграду, на дан Републике Српске главни коловођа у колу за дан РС је замјеник начелника ''дезертер'' гдје му здушно помаже такође ''дезертер'' који је уједно и предсједник најаче политичке партије у град.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грађанин Вишеграда

09.01.2018 19:45

Директна последица онога о чему сам писао, у слављеничкој колини аутомобила улицама Вишеграда учествовало је само 33 аутомобила или 0,01 % од укупног броја регистрованих аутомобила у Вишеграду, док је у Требињу учествовало 1000 .

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

09.01.2018 19:59

Којиц,бакировац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре коле

09.01.2018 20:53

Билаловац један и дезертерчино Којићу је погинуо рођени брат за ову Републику и постхумно одликован Тепићевом медаљом. Да је којим случајем био официр, а не студент био би орденом одликован какв је борац био. Да је среће и да није странчарења Додик би одликовао Којића за допринос Републици Српској умјесто онога лојавог Кустурчетину.

Name

Ре коле

09.01.2018 20:55

Ако је Којић Бакировац како онда назвати ове што воде Висеград који су под палицом Билала?

Name

РВИ

10.01.2018 06:54

Послије суровања са Бакиром и Дзаферовицем приликом гласања у вези акциза, немате ви ста реци ни о Којицу, ни било ком другом. А да не помињемо Кустурицу и Билала, који воде опстину Висеград тренутно. Поменуцу и ове "цистокрвне" локалне Србе који као послусни псици климају главом поменутом двојцу. А ту су и многобројни дезертери из васих редова, господо, од Петровица, Дјуревица, Тасица и осталих, али и њихових оцева. За разлику од свих њих, Мирослав Којиц је уцесник рата, његов брат је и зивот дао у том истом рату. Према томе, лако те било матирати, а ти слободно настави лупетати.

Name

Митар

10.01.2018 13:12

Коле ти да имаш имало мозга и да познајеш господина Којића не би то ни помислио а камоли написао. Већ су ти одговорили па да се не понавјам.

Name

ре Митар

11.01.2018 13:29

Дужно поштовање према свим погинулим борцима у протеклом рату, слава им и хвала. Али поставља се питање, колико је браће и сестара погинулих запослено у у неким од институција Републике Српске или бих??? Ко је то имао привилегију као Којић, да буде запослен у МиП- у БиХ????

Name

Дејан

09.01.2018 20:57

Овај назови начелник би требао да се стиди својих поступака. Гдје су му данас борци, породице погинулих бораца? Нигдје. Само дезертере!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јанко

10.01.2018 06:56

Он за друго и не зна. Ста он зна ста је борац, ратни војни инвалид или цлан породице погинулог када је су сви до једног дезертери, профитери и изроди српски.

Name

Ин

09.01.2018 22:58

Ово је српска мајка а не Цеца додиковаљубимица.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиља

10.01.2018 10:54

Вишеград је јуче доживио бруку какву ће још дуго памтити.Дан РС обиљезававају они који и не знају како се стварала РС а ствараоца РС нигдје. Док замјеник води коло у Андрицграду наши гробови су се превртали. Питајте данас како се зове ова мајка са слике неће вам знати рећи. Висеграде бруко ко те води

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОС

11.01.2018 09:39

Зовите ВИСЕГРАДСКИ БОРЦИ.да гонимо ДЕЗЕРТЕРЕ-билецки ДОБРОВОЉЦИ

Name

ЛАЗАР

12.01.2018 09:10

СТИЦЕ И ГАЦАНИ,,,,,,,

Name

мирко

12.01.2018 09:12

Где му је БИЛАЛ МЕМИСЕВИЦ

Name

Динн

11.01.2018 14:01

Колико је мајки на све три стране које дјеле исту бол као ова бака.? Сви коментаришу, и овако и онако, а нико да поуку извуце и казе:Никад' се нигдје и никада не поновило... Напротив, све се ради неби ли се поновило, па све испочетка..

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОС

12.01.2018 07:23

НЕЦЕ ОВА СРПСКА МАЈКА,Која је дала све за Р,С,ици ЕМИРУ,БИЛАЛУ И дезертерима,СРАМ ВАС БИЛО

ОДГОВОРИТЕ
Name

игор

12.01.2018 09:09

Људи јел ово могуце,Дезертери,ДЈУРОВИЦУ БРУКО.

Name

игор

13.01.2018 05:45

где се борила СНЕЗА ДЈУРОВИЦ ,Дир Д,ЗДРАВЉА.ВГ.ФУЈ БАНДО ДЕЗЕРТЕРСКА

ОДГОВОРИТЕ
Name

борко

13.01.2018 07:53

Где и ДУСАНА БУКВИЦ Дир.ВИЛИНЕ БАЊЕ.БАНДО ДЕЗЕРТЕРСКА

Name

слободан

13.01.2018 12:59

ДЈУРЕВИЦУ ИМАС ЛИ ОБРАЗА

ОДГОВОРИТЕ