Економски развој кључ опстанка

Чланови Градског актива младих СДС-а Бијељина окупљањем на градском тргу, те полагањем вијенаца испред централног споменика браниоцима Српске обиљежилу су данас Дан Републике.

Република Српска 09.01.2018 | 14:17
Економски развој кључ опстанка
Опстанак РС директно зависи од њеног економског развоја, могућности запослења младих и обезбјеђивања основних услова за живот – поручили су чланови Актива младих СДС Бијељина на окупљању којим су обиљежили 9. јануар – Дан Републике.

"Свједоци смо да су ових дана неке политичке странке дијелиле пасоше РС. Сматрамо да је то једна лоша порука, јер одлазак грађана са ових простора представља највећи ударац Републици Српској. Апелујемо на власт да крене у развој привреде у Српској, јер без тога нема опстанка", рекао је предсједник Актива младих СДС-а у Бијељини Владимир Љубојевић.

Млади СДС-а наглашавају да је доста неоснованих подјела на издајнике и патриоте.



"СДС је заједно са својим народом и Војском РС стварала Српску и никада нећемо бити издајници. Са друге стране, неки људи који нису учествовали у одбрани и стварању Српске данас њем положај стављају на коцку", упозорио је Љубојевић.

"Као некоме чији је отац дао живот за ову земљу данашњи дан ми много значи. Сматрам да је наша дужност и обавеза да чувамо лик и дјело свих оних који су свој живот дали у одбрани и стварању Републике Српске. Међутим, не могу а да се не запитам да ли су се они жртвовали за Српску каква је она данас", рекао је Александар Капетина, члан Актива младих СДС-а Бијељина.

На младима је да покушају створити боље сутра у РС за себе и генерације које долазе – поручили су окупљени на градском тргу у Бијељини.

(БН телевизија)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Игор

09.01.2018 13:27

Залосно али за Милорада су издајници сви који нису са њим . Дјеца погинулих, они који су презивјели а не слазу се са њим и сви остали су издајници . Укопао се као Мило Дјукановиц , подмирио криминалце и лопове а народ нека пасе траву и пали се на гурање .

ОДГОВОРИТЕ