"Хрпа ђубрета од корице до корице"

Саветник председника САД Доналда Трампа, Стивен Милер, критиковао је контроверзну књигу "Ватра и бес: Унутар Трампове Беле куће", рекавши да је "хрпа ђубрета од корице до корице".

Свијет 07.01.2018 | 19:30
"Хрпа ђубрета од корице до корице"
"Представа председника у књизи се коси са реалношћу, са искуством оних који раде са њим", рекао је Милер у интервјуу за Си-Ен-Ен (ЦНН), преноси АП.

Директор Централне обавештајне агенције (ЦИА(), Мајк Помпео рекао је да је Трамп апсолутно способан да води државу.

"Има људи који нису прихватили чињеницу да је председник Тамп председник Сједињених Држава и жао ми је због тога, а њих сажаљевам", рекао је Помпео за "Фокс њуз".

Милер је такође критиковао и бившег главног стратега Трампове председничке кампање, Стива Бенона, рекавши да је "трагично и жалосно" што је изрекао "гротескне коментаре без додира са реалношћу" у књизи аутора Мајкла Волфа.

Милеров интервју је прекинуо водитељ, Џејк Трапер, рекавши да је гледаоцима протраћио довољно времена.

Убрзо после интервјуа, на Твитеру се огласио Трамп рекавши да је Милер "уништио" Трапера.

(Агенције)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

РИСТО

07.01.2018 18:48

Трумп је манијак , књига је супер, молимо бога да не изазове треци свјетски рат, кренуо је лосе, досад ниста добро од њега. Америка и западне силе су унистиле бивсу Југославију, рат нам и крвопролице донијели, наредни 50 г.цемо посљедице осјецати. Ниста нико није добио осим безброј гробова на свим странама, а нама да Бог памет у главе да и да будемо људи и да све славе без обзира на вјеру у миру славимо , а свим србима да сретан и цестит Бозиц буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аа

07.01.2018 20:00

Манијак који има милијарде, наравно њега се не пита ништа, спровешће оно што су илуминати зацртали прије можда и 100 година...

Name

дд

07.01.2018 20:15

Ти то нама отварас очи у страху од свјетског рата, а веома си брзо зсмјенио тезе и приписао Трампу оно што су Клинтонови направили. Тешко да ћеш наћи Америцког предсјеника који за годину данс није поцео нови рат, а то је он. Наравно Америцка политика се не мења од једног човека тако ни он не може да ддлује ван тих оквира окрузен толиким противницима. Сигурно је бољи од бабускаре.

Name

Ре Ристо

07.01.2018 23:38

Је ли то Ристо, аналитицар са Романије? Драги Ристо, твоја је среца да глупост не боли. Мој Риле, јаукао би када би био свјестан колико ниста не знас. Ја мислим да би за тебе и твоју породицу идеално било да је Хилари предсједник.

Name

Цхристиан Сwеден

07.01.2018 23:58

Да је у праву... Обама је један од најгорих, он је толико Арапског свијета унистио , вратио их унатраг 100не година те сад исти гледају како да предју обалу и настане се било гдје на овој Еуропској страни медитерана. Трамп је постигао рекордну запосленост, никад мање незапослених американаца по броју људи није било у историји. А за Боснуа, па мислим то је творевина и није дрзава, ово овде је само за поткусуривање домацих оваца, и цобана који купе паре. Немој да се заваравате да це овде да буде боље за 50 година, неце, доци це неки други народ овде који це радити, а ови це да реаселе се и нестану удавит це их досљаци, а тако и треба.

Name

Аqуа

07.01.2018 22:42

Исто овако је критиковао и Волф док није досао до правих информација и после написао ову књигу. Тако це и Милер исто све критиковати док не написе и он неку књигу.

ОДГОВОРИТЕ