Судар два авиона у Торонту

Више десетина путника евакуисано је из авиона у који је ударила летјелица која је вучена ка хангару аеродрома "Пирсон" у Торонту.

Свијет 06.01.2018 | 08:46
Судар два авиона у Торонту
У саопштењу администрације аеродрома наводи се да је авион компаније "Санвинг ерлајнз" слетио на аеродром у Торонту и чекао је на паркинг када га је закачила летјелица "Вестџет ерлајнза". Послије судара избио је мањи пожар али није било повријеђен.

Из "Вест џет ерлајнза" наводе да је, према непотрврђеним извјештајима, било мањих повреда у инциденту али да је свих 168 путника и шест чланова посаде безбједно евакуисано.

Авион "Боинг 737-800" слетио је на аеродром по доласку из Канкуна у Мексику и чекао је да настави ка мјесту за паркинг када се догодио судар.

Компанија "Санвинг" саопштила је да је у вријеме судара авион био празан и да је летјелицу вукла фирма "Свиспорт интернешнел" задужена за копнене операције на аеродрому.

(Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

торонто

06.01.2018 08:07

Све је добро да нико није настрадо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.01.2018 08:45

Ја помисли да није на требињском аеродрому реко радови су у пуном јеку па је све могуце, кад оно није хвала Богу вец је тамо негдје далеко од нас.