Хрват "пропјевао": Открио наручиоца!

Сплићани који су учествовали у тучи на утакмици између Партизана и Црвене звезде напокон су 'пропјевали' у београдском истражном затвору, наводе тамошњи медији, а преноси Слободна Далмација.

Регион 05.01.2018 | 18:36
Хрват "пропјевао": Открио наручиоца!
Дневник Вечерње новости незванично сазнаје како је један од ухапшених Хрвата одлучио открити шта зна и како интензивно помаже у истрази. Медиј не открива је ли се хулиган 'сломио' или је одлучио проговорити како би добио блажу казну.

Подсјетимо, шесторици Сплићана, који су још у истражном затвору, пажљиво раздвојени, пријети и до 12 година затвора.



Према писању Вечерњих новости плаћеник је на фотографијама из новина препознао и идентификовао особу која их је ангажовала и за 'одрађивање посла' на трибини платила 'надницу' од 10.000 евра. Наводно се ради о полицији добро познатом и врло утицајном шефу српског, али и црногорског подземља Филипу Кораћу.

Кораћ је иначе одмах послије крвавог обрачуна на дербију у медијима прозван за организовање пуча на јужној трибини, али је убрзо сам демантовао такве гласине.

Но, сада га се повезује с недавним мафијашким ликвидацијама у Београду, а полиција сумња како је Кораћ наручио професионалне убице из БиХ и организовао убиства.

По свему судећи, позадина туче на стадиону поприлично је замршена. Полиција вјерује како се кроз зараћене кланове навијача Партизана обрачунава неколико различитих криминалних скупина, а сплитски хулигани у цијелом су случају испали 'колатералне' жртве.

Наиме, након што је сукоб кулминирао на трибинама, услиједило је неколико неразјашњених убистава, а сва се повезују с обрачуном у српско-црногорском подземљу.

Извор: Вечерње новости/Слободна Далмација

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

боро

05.01.2018 18:17

баш ме чуди да су пропјевали хахахаааааааа уз ј...ну музику пјевају сигурно . постали су бубњеви само колико имају јаку кожу да издрже овај подрумски рок---ање .

ОДГОВОРИТЕ
Name

дзоо

06.01.2018 05:03

Ма него ста кад доде до зида мора.Те навијацке скупине треба укинути једно време то је велико зло на Балкану после политике.Али једни друге пазе и мазе има дрзава пара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БК комуниста

06.01.2018 08:08

Е ај више не ритесе, па колико има црногораца 100 милиона, сва мафија Црногорци?

Name

Сале

07.01.2018 06:39

То она позната крилатица: нису сви црногорци мафијаси, али сви мафијаси су црногорци, илити "монтенегрини"како воле сада да се зову или сто би рекао Зика Павловиц они "На нивоу"

Name

Цхристиан Сwеден

08.01.2018 00:02

Нека тако треба, Црна Гора це бит дио албаније, а и Србија, вец албанци се разбацили по Београду по Војводини. Албанци раде посао, Срби као и увијек губе народ, градове, новац, утицај, убијају свој народ и краду, увале у кредите и сви бијезе