Сутра облачно уз сунчане интервале

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ сутра се очекује промјенљиво облачно вријеме, уз сунчане интервале и температуру изнад просјека за ово доба године.

Босна и Херцеговина 04.01.2018 | 18:56
Сутра облачно уз сунчане интервале
Ујутро ће бити промјенљиво облачно, са више облака на југозападу, западу и сјеверу, а ведрије од централних предјела биће на југоистоку и југу, док је по котлинама и око ријека могућа магла, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће сунчано, уз могућност наоблачења у послијеподневним и вечерњим часовима, са мјестимично слабом кишом.

Вјетар ће бити слаб до умјерен западни и југозападни.

Јутарња температура ваздуха биће од минус један до пет, у вишим предјелима минус четири, а највиша дневна од седам до 13, те у вишим предјелима од четири степена Целзијусова.

У Републици Српској и ФБиХ данас преовладава умјерено до претежно облачно вријеме. У централним и источним подручјима регистрована је киша, а у Херцеговини претежно сунчано.

Извор: Срна

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Анонимно

05.01.2018 16:16

Благословен Бог. ------- Измедју осталог,хвала Господу Богу на овом у сред зиме лепом временском периоду.Знајући и кушајући да,Господ Бог је добар,нека би овакво време потрајало макар до фебруара,ако не,није лоше ни ако бива киша,суснежица или снег.Измедју осталих поздрава,поштовање и леп поздрав ТВ и радио екипи који нам обогаћују живот њиховом појавом и програмском шемом. - Поз. -

ОДГОВОРИТЕ