Уложио 40.000$ да ће Кирјос да освоји АО!

Вера да ће Ник Кирјос освојити Аустралијан опен присутна је код његових сународника, а сада се велика доза оптимизма “прелила” и на поједине кладиоце.

Тенис 12.01.2018 | 19:30
Уложио 40.000$ да ће Кирјос да освоји АО!
На крају прошлогодишњег Вимблдона један кладиоц је био богатији за 222.000 долара. Две недеље раније кладио се да ће Роџер Федерер да освоји турнир, а улог му је био 67.000 долара. Он сада има сличну причу: уложио је 40.000 долара да ће Ник Кирјос да освоји Аустралијан опен. Уколико се то догоди, кладиоцу ће бити исплаћено 840.000 долара. Опклада је изнанадила и букмејкере у Аустралији.

Опклада је веома храбра и кладиоцу ће и те како требати срећа с обзиром на то да се Кирјос вратио после двомесечне паузе због повреде кука. Нови проблем је настао већ у првом мечу после паузе, када је током осмине финала против Метјуа Ебдена (2:1) два пута тражио медицински тајм-аут. Овог пута проблема је имао са коленом.

“Повредио сам се пре неколико дана, а мало сам се осећао зарђало у првом мечу. Када исправим ногу осећам бол, имао сам неку течност у пределу колена, али сигуран сам да ћу бвити добро И да ћу играти у Мелбурну”, тврди Кирјос.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар