Жеље политичара за 2018. годину...

Политичари из Републике Српске својим љутим политичким противницима у 2018. години на приватном плану желе пуно среће и здравља. Што се тиче политичке будућности – желе им све најгоре.

Република Српска 03.01.2018 | 19:34
Жеље политичара за 2018. годину...
Одговарајући на питање из анкете „Еуроблица“, шта бисте пожељели својим политичким противницима у 2018, високи функционери најзначајнијих политичких партија из РС дали су идентичне одговоре.

Потпредсједник СНСД-а и шеф посланичког клуба те партије у Народној скупштини РС Радован Вишковић рекао је да лидерима и чланству опозиционих партија у РС у новој години на приватном плану жели пуно здравља и среће.

''Можемо да се политички не слажемо и да имамо жестоке политичке размирице, али то не значи да смо непријатељи и да би требало да се мрзимо. У политичком смислу, желим им такође више среће него што што су је имали у прошлости'', поручио је Вишковић.



Потпредсједница ДНС-а Споменка Стевановић такође је пожељела политичким противницима њене партије да у новој 2018. години на приватном плану остваре све своје жеље и амбиције. Што се тиче новогодишњих жеља на професионалном плану, Стевановићева је била много одређенија.

''Што се тиче њихове политичке будућности, желим им убједљив изборни пораз у октобру сљедеће године'', каже Стевановићева.

Потпредсједник опозиционог НДП-а Момчило Новаковић такође дијели новогодишње жеље и честике у стилу представника владајућих политичких партија у РС, али са обрнутим исходом изборних резултата.



''Властима у РС од срца желим да изгубе на изборима у једној фер политичкој борби. Такође им желим да достојанствено признају пораз. На личном и породичном плану желим им сваку срећу и пуно здравља. Партијама из владајуће коалиције такође желим много муке и брига како да очувају партијско јединство и страначку инфраструктуру послије пораза који им следи у октобру'', каже Новаковић.

Потпредсједник Социјалистичке партије Живко Марјанац својим колегама из опозиције у новој години пожелио је „више рада, а мање приче“.



''Политичким противницима из опозиције прије свега желим да више раде, а мање причају испразне приче. Само их мукотрпан рад може ишчупати из незавидне ситуације у којој се налазе. Такође им желим да бираче покушају да убједе у оно што причају, али, судећи по досадашњој пракси, не вјерујем да ће ми се новогодишња жеља испунити'', поручује он.

С друге стране, потпредсједник СДС-а Костадин Васић екипи из владајуће коалиције у новој 2018. години прижељкује „бројне бесане ноћи“ због страха од полагања рачуна за учешће у криминалним аферама.



''Желим им да нову годину дочекају у страху од епског пораза који им слиједи. Појединцима из власти такође желим да сљедећу 2019. годину ишчекују као муштерије надлежних правосудних органа, који ће се коначно позабавити њиховим мутљавинама, криминалним радњама и пљачком милиона народних пара. Приватно, желим им пуно здравља и среће'', каже Васић.

Шеф клуба посланика ПДП-а у Народној склупштини РС Мирослав Брчкало политичким противницима ПДП-а у новој 2018. години у приватном животу жели, како каже, исто што и себи.



''Што се тиче професионалног и политичког плана, желим им да покажу више саосјећања и разумијевања за тешку социјалну и економску ситуацију у којој се налази већина грађана Републике Српске. Потребно је да сви покажемо мало више солидарности по том питању'', каже Брчкало.

Извор: ЕуроБлиц

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

гдје је Ђаво

03.01.2018 19:10

У ове наше политичаре на свим домаћим и међународним странама који су нас у задњих 25-30 година вратили вјерским, националним и културним коријенима је неупоредиво више ушао Ђаво него у претходним комунистичким политичарима који су јавно те наше идентитете потискивали у трећи план али смо поред њих неупоредиво боље живјели него поред садашњих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

џунгла

03.01.2018 19:38

На жалост ми смо из једног безбожничког,атеистичког друштва послије рата пали још ниже на демонски ниво,Поједини живе као демони чак и испод тога и сада нас једино покајање истинско може вратити на исправан пут.Без покајања ми смо изгубљени.

Name

Па

03.01.2018 19:26

Лицемјери и ја вам то свима желим

ОДГОВОРИТЕ
Name

Туш

03.01.2018 19:35

Како се они само брину за народ, ми тога нисмо ни свјесни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Они

03.01.2018 20:47

су све своје зеље испунили за један мандат било гдје надекају се милион марака и боли их уво

Name

ТИЦА ВРНДА

04.01.2018 06:09

ЗЕЛИМ СВИМ ПОЛИТИЦАРИМА ЗДРАВЉЕ АЛИ У ЗАТВОРУ ТАМО ИМ ЈЕ МЈЕСТО,И ДА ВРАТЕ НАРОДУ ПЉАЦКАРИНУ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амин

04.01.2018 06:19

Искрено зелим да сви вец видјени, назови, политицари оду на политицко гробље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Узас

04.01.2018 10:04

Ова је основала фирму од 1КМ, а та иста фирма је добила посао од "Српских вода" 4 милиона. Дабогда на лијекове трошили покрадени новац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јос горе

04.01.2018 14:38

Здравје им нетреба зелити јер њих је нама доста .ја само се надам и молим Бога да ови оду.Народ стално говори "и ови нису бољи"

ОДГОВОРИТЕ