Српску довели на тешку странпутицу

Српска демократска странка захтијева од Тужилаштва Републике Српске да хитно расвијетли терористички акт у Шипову чија је мета био функционер СДС-а Стеван Медић, саопштено је из СДС-а.

Република Српска 03.01.2018 | 16:33
Српску довели на тешку странпутицу
''Морална одговорност за овај гнусни чин, који се срећом завршио без трагичних посљедица, лежи на владајућој партији и њеној ТВ Бастиљи – РТРС који својом прљавом кампањом линча, свакодневним хушкањем јавности и лажима, од функционера СДС-а праве мете.

Матрица према којој се путем режимског Јавног сервиса РТРС, функционери СДС-а разапињу и дискредитују разним лажима, а онда се нађе неко ко повуће ороз, виђена је у случају свирепог убиства покојног потпредсједника СДС-а Бранислава Гарића. Нажалост, таква матрица је у последње двије године добила свој пун замах. Говор мржње, линч неистинама и најогавнијим лажима, пришивање прљаве и умоболне етикете ''издајници'', што се често може чути и из уста лидера СНСД-а Милорада Додика, као и кроз папагајско понављање његове партијске телевизије – РТРС, довели су до тога да функционери СДС-а носе мете на леђима и питање је дана када ће се десити нека већа трагедија.

Српска демократска странка упозорава режим и њиховог медијског шегрта – РТРС, да су Републику Српску довели на врло опасну странпутицу и у ситуацију да више нико није безбиједан. Такође, поручујемо Милораду Додику да насиље и етикетирање, не само да нису одлике демократских друштава и израз моћи, негу управо супротно – одраз су тоталитаризма и немоћи, и увијек су се као бумеранг враћали онима који су их сијали'', наводи се у саопштењу.

Извор: Информативна служба СДС-а

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

реално

03.01.2018 15:48

Болесно амбициозни Додик треба да се остави посла коме није дорастао. Без стуке, мислим на премијерку из тима, нема напредка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

грга

03.01.2018 16:54

па није само она некомпетента и незналица, много је некомпетентних послушника тако да неће никад кренути на боље док се то не прекине, шумари начелници државних управа гдје треба правник, шумар директор државног предузећа, треба бити економиста или инжињер технологије, маш.инжињер руководи са одјелом за људске ресурсе у финансијској установи и т.д. струке нигдје ни у траговима. мисли ли неко да то може довести до прогреса????

Name

де

04.01.2018 11:18

Све ово поддјеца на ‘92. До колопса це доци тек промјеном власти, и они се морају уградити, заппслити .....кад се направи заврсни рацун и види да су само дугови остали, пропаст.

Name

Гоја

03.01.2018 15:48

СДС је једини који може да задржи ове мафијаше да нас не доведу у потпуну окупацију. То знају и ови на власти па већ неколико година милионе марака улажу да униште СДС и да дискредитују све што кажу. Оног тренутка када некога извуку из. СДС-а одмах га стављају на чело њихово и тада је добар. Сада финансирају Тадића, Стевандића и остале који су пристали да блате и уништавају СДС. Народ је овај неписмен и лако је манипулисати са њим. Са само пар милиона марака наших пара (као и свим другим републичким ресурсима ) сваки избори буду купљени. Једино се можемо изборити ако ово пасивно гласачко тијело изађе на изборе и донесе промјене. А онда доњети закон о поријеклу имовине па да видимо ко шта има и како је то стекао. Народе буди се!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народни бунт

03.01.2018 16:16

Треба изаци на улице!!! Све це они ово затаскати и поткупити! А народ ко народ слијеп поред оцију!!! У снсд-у је сва криминална елита и неце се без крви ни отјерати са власти. Народе прогледај, недајмо да нас омаловазавају, задузују и неродјену дјецу... СНСД нас је издао и продао! РТРС убија дезинформацијама и лазима! А снсд поданици ил цуте ко п..зде ил бране несто сто и врани на грани јасно да нема везе с везом ста прицају. Не дам им глас да ми је последње у зивоту!!! Идемо сви зајендо да багру стјерамо са власти и онда у испитивање имовине и врацање дрзави сто су покрали!!!

Name

ре

03.01.2018 17:47

Како не видис да је СДС капут .ПДП је направио какав такав програм изласка из кризе,има какву такву политицку академију,а СДС ниста.Па зар не видите да они немају људи.Пропали скроз.

Name

Номад

03.01.2018 16:26

РТРС је кућа зла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Амброзије

03.01.2018 16:36

Све сто се десава , наравно да је резим одговоран , али ни ви из опозиције нисте цисти , јер да сте били досљедни , као примјер је куповина папака , тада сте требали напустити скупстину и не врацати се док одговорни не буду процесуирани на овај или онај нацин , но вама није било ни на крај памети да то урадите и од тада су резимлије били све дрскији сваким даном све висе и висе . Према томе сносите и ви велику одговорност за суноврат свега и свацега , хтјели то или не хтјели признати !

ОДГОВОРИТЕ
Name

пера

03.01.2018 17:01

неки из опозиције су рекли јавно да су направили грешку коју сте навели, а ајде да ли је ико чуо да је додик и његови послушници признао јавно да је направио неки пропуст на штету народних интереса, они су непогрешиви и сама чињеница да ништа не признају говори довољно за оног ко размишља??

Name

Ма да

03.01.2018 17:02

А зар није требало изаћи на улицу све оно бирачко тијело што је гласало за садашњу опозицију, а било је то ту негдје. Народ и његова реакција даје повод политичарима да им помогну да се изборе за њихова нарушена права . Треба пустити глас и не стрепити од ових из снсд-днс - сп силника који ходају по небесима.

Name

Хомо сапиенс

03.01.2018 16:57

За овакво стање у земљи је најодговорнија позиција али није без одговорности ни опозиција. Дакле, све политицке партије, које егзистирају у Републици Српској, треба да преузму одговорност за катастрофално стање у земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарко МИха

03.01.2018 17:53

Не знам како било ко уопште може повјеровати на онолику количину која се пласира на РТРС. То ми никако не иде у главу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Ивић

03.01.2018 17:58

Лаж, већа лаж, РТРС

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИРОЉУБ

03.01.2018 18:01

ТО ПИТАЈТЕ ДОДИКА ОН ЈЕ ТОМЕ КРИВ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан Косовац

03.01.2018 18:51

Ово шта овом напаћеном народу ради РТРС је заиста злобно и покварено. Они подцјењују интелигенцију народа пласирајући толику количину лажи и мржње

ОДГОВОРИТЕ
Name

Митар

03.01.2018 18:55

Ја сам покушавао да погледам покоји дневник РТРС до краја али заиста нисам могао да то издржим до краја ма како се трудио- просто ми дође да повратим од толиког лицимјерја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ин

03.01.2018 23:11

РТРС није јавни сервис градјана него бајина приватна телевизија, нормалан цовјек немозе дузе од 5 мин, погледати њихове вијести. За стање у РС искљуциво крива позиција на целу са бајом , спирицем и осталим криминалцима. Опозиција није могла ниста покусали су неколико посланика у НСРС није могло ниста а сад питам ове паметњаковице сто критикују опозицију сто нисте ви изасли на улице ,ми смо криви народ је одавно требао изаци на улице не русити имовину него власт била би опозиција са народом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ж

05.01.2018 18:20

Тешко ће ова опозиција да сруши режим, нажалост.