"Сешћемо с Вујошевићем, циљ нам није да га нападамо"

Председник Партизана Остоја Мијаиловић рекао је да раде на реализацији још једног појачања, али да ће то зависити од договора са Душком Вујошевићем.

Кошарка 28.12.2017 | 20:30
"Сешћемо с Вујошевићем, циљ нам није да га нападамо"
Мијаиловић је најавио да ће се наредних дана "сести" са некадашњим тренером како би се пронашло решење .

"И Душко Вујошевић и Горан Грбовић воле Партизан. Грбовић је изјавом у медијима желео да сугерише нешто Вујошевићу. Ја сам дошаао у Партизан и последњи сам који би требало да се напада. Заједно са Управним одбором у клуб сам унео 700.000 евра бесповратног новца. Нажалост, тај новац је већином враћен на обавезе које су направили они коју су водили Партизан пре мене. Ово ће бити тежак пут, добро знам да ће и "наши" и "њихови" ударати, али издржаћемо без проблема. Радујем се светлу на крају тунела, а доћи ће сигурно".

Председник црно-белих је објаснио даље кораке у вези спора са Вујошевићем.

"Блокада још увек није стигла јер није ни поднет захтев за њу. Вујошевић је обавестио клуб да ће у наредних седам дана поднети захтев БАТ-у, а ми немамо средства и начин да му платимо потраживања. Сешћемо наредних дана са њим како бисмо нашли право решење. Мој циљ није да нападам Душка Вујошевића јер је он обележио један део историје клуба и како се он обраћа мени ја сигурно нећу према њему, не зато што га се плашим, већ зато што кад ја говорим - говори Партизан", поручио је Мијаиловић.

Мијаиловић је додао да је новац за довођење Ђорђа Гагића обезбеђен средствима спонзора која ће послужити и за деблокаду рачуна насталу после тужбе бившег играча Кевина Џонса.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар