Евертонов новогодишњи поклон од 20.000.000 евра!

Договорен први зимски трансфер на Гудисону.

Фудбал 28.12.2017 | 08:00
Евертонов новогодишњи поклон од 20.000.000 евра!
Вратио се Евертон у горњу половину табеле после одласка Роналда Кумана, али одговорни на Гудисон Парку нису потпуно задовољним тренутним стањем и планирају да додатно ојачају тим за други део сезоне. А како ствари стоје, новогодишњи поклон навијачима, али и новом тренеру Сему Олардајсу требало би да буде најбољи играч Бешикташа - Ченк Тосун.

Како јавља турска државна телевизија НТВ Спор, али и неколико острвских медија, Тосун ће 99 одсто каријеру наставити у Евертону, а за то ће бити потребно да Бешикташ прихвати издашну понуду од 20.000.000 евра. 

Наводно, Тосун је већ прихватио све услове сарадње са Евертоном, али се детаљи и даље чувају у тајности. Његова жеља за играњем у Премијер лиги изгледа је надјачала могућност да се бори за нову титулу у Турској, иако се бранилац титуле после тачно пола сезоне налази на и даље достижних шест бодова заостатка у односу на првопласирани Башакшехир. 

У игри за потпис најбољег стрелца Бешикташа су се последњих седмица највише помињали Њукасл и Кристал Палас, али проблем је тај што Рафаелу Бенитезу све зависи од тога да ли ће и кога продати на зиму, како би могао да купује, док Кристал Палас после амбициозног трошка летос остао без адекватних резултата, али тешко је да ће финансијски моћи да парира Евертону. 

Тосун је у Бешикташ стигао 2014. године као слободан играч из Гацијантепа, када је потписао петогодишњи уговор.

Сада ће добре игре у дресу црно-белих и две узастопне титуле, у којима је оставио дубок траг, доћи на наплату.  

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар