Облачно вријеме с појавама сунца

У Републици Српској и Федерацији БиХ /ФБиХ/ данас ће бити облачно са повременим сунчаним интервалима, уз највишу дневну температуру ваздуха до осам степени Целзијусових.

Босна и Херцеговина 23.12.2017 | 09:11
Облачно вријеме с појавама сунца
У брдско-планинским предјелима на истоку ће понегдје провејавати слаб снијег, а на југу ће бити претежно сунчано и вјетровито, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дневна температура ваздуха биће од два до осам, на југу око 11, у вишим предјелима од минус један степен Целзијусових.

Вјетар ће бити слаб до умјерене јачине сјеверног и сјеверозападног смјера. На југозападу и у Херцеговини биће умјерено јака бура, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 7.00 часова: Бјелашница минус осам степени Целзијусових, Хан Пијесак минус три, Рудо минус два, Приједор, Нови Град и Калиновик минус један, Источно Сарајево, Мањача, Мраковица, Крупа на Уни, Фоча, Соколац, Кнежево, Вишеград и Рибник нула, Крупа на Врбасу, Котор Варош, Невесиње,
Бањалука, Градишка и Сарајево један, Гацко, Сребреница, Добој и Тузла два, Шипово и Мркоњић Град три, Брод, Зворник, Бијељина, Ливно и Бугојно четири, Билећа шест, Требиње седам, а Мостар девет степени Целзијусових.

Висина снијега: Хан Пијесак 14 центиметара, Рибник 12, Калиновик седам, Соколац шест, Гацко три, Сребреница два, а Мркоњић Град један центиметар.

(Срна)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Таг

23.12.2017 09:52

Облацно са сунцаним раздобљима је оцекивано вријеме за ово доба године.

ОДГОВОРИТЕ