Ђуричић о Звезди: Нисам баш тако близу...

"Причао сам са спортским директором Црвене звезде, али нисам баш тако близу као што пишу медији. . . Сигурно ћу напустити Сампдорију", поручио је српски фудбалер за италијанске медије.

Фудбал 25.12.2017 | 23:00
Ђуричић о Звезди: Нисам баш тако близу...
Бен, Немања Милуновић, Мирко Иванић и Милан Јевтовић одавно су означени као примарне жеље Црвене звезде у јануарском прелазном року, а од недавно се често помиње и Филип Ђуричић.

Некадашњи ђак црвено-белих никако да се скраси у неком клубу још од одласка из Херенвена 2013. Бенфика, Мајнц, Саутемптон, Андерлехт, а затим и Сампдорија, испоставили су се само као пролазне станице.

Верују многи да би 25-годишњи офанзивни везиста повратком у Звезду "оживео" каријеру, а хоће ли до сарадње заиста доћи, сазнаћемо у јануару.

"У јануару ћу одлучити шта је најбоље за мене. Причао сам са спортским директором Црвене звезде (Митром Мркелом), али нисам баш тако близу као што пишу медији... Више клубова је заинтересовано и не одбацујем ниједну могућност. Једино је сигурно да ћу напустити Сампдорију", изјавио је бивши репрезентативац Србије за портал упућен у дешавања у клубу из Ђенове.

Иако је ове сезоне уписао тек шест минута у Серији А и 13 у Купу Италије, Ђуричић верује да би у суботу могао да се нађе у тиму за дуел против Наполија.

"Ситуација се мало променила у последње време. Очекујем да ћу играти у суботу против Наполија на Сан Полу. Бележимо нешто лошије резултате у последње време, па је тренер посегнуо за променама у тиму", изјавио је Ђуричић.

Прелазни рок у Србији траје од 15. јануара до 11. фебруара, па ћемо видети да ли ће у тим данима Филип Ђуричић ставити потпис на уговор са Црвеном звездом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар