Мире Радовић се враћа!

"Радим, види се напредак, на правом сам путу, а надам се да ћу у јануару већ бити у пуном тренингу. Важно је да ми је колено опорављено", тврди искусни нападач Легије.

Фудбал 25.12.2017 | 22:30
Мире Радовић се враћа!
Жива легенда варшавске Легије, Мирослав Радоивћ ускоро ће се, након чак шест месеци паузе због повреде колена, вратиоти на терен. Како је сам рекао у интервјуу за сајт клуба, повреде више нема и очекује да ће бити спремна за наставак сезоне почетком фебруара.

"Била је ово за мене екстремно тешка година, шест месеци нисам играо због повреде и још се нисам вратио. Поврх свега, ту су и проблеми са раменом које сам зарадио током играња у Кини... Међутим, никада нисам имао оваквих проблема са коленом, то ми је убедљиво најтежа повреда у каријери. Имао сам много времена да размишљам и схватио сам да је човек једино срећан када је здрав. И то је дивно!", философски је расположен 33-годишни ас,"Срећом, при крају сам са опоравком тако да ћу се на пролеће наћи поново на терену! Радим, види се напредак, на правом сам путу, а надам се да ћу у јануару већ бити у пуном тренингу. Важно је да ми је колено опорављено"

За крај разговора за сајт његовог клуба, Мире се осврнуо и на пласман Србије на Светски куп у Русији:

"Биће веома узбудљиво. Имамо интересантне ривале, пре свих Бразил, али са друге стране још немамо селектора, тако да не бих даље причао. Инче, мој добар друг и бивши играч Легије, Александар Пријовић је национални херој у Србјии пошто је дао одлучујући гол против Грузије за пласман на СП. Прија даје дух репрезентацији, прави атмосферу, сви су га прихватили тако да има само позитивна искуства."

Легија је завршила први део сезоне на врху табеле, а шампионат Пољске се наставља 9. фебруара 2018.

Извор: моззартспорт

фото: Схуттерстоцк

Коментари / 0

Оставите коментар