Венус НИЈЕ крива за саобраћајку!

Америчка тенисерка неће кривично одговарати за саобраћајну несрећу у којој је једно лице изгубило живот, стоји у извештају полиције на Флориди после завршене истраге.

Тенис 23.12.2017 | 19:30
Венус НИЈЕ крива за саобраћајку!
Венус Вилијамс је у јуну 2016. године учествовала у саобраћајној несрећи у којој је једна особа изгубила живот. После истраге коју је спровела полиција на Флориди закључено је да америчка тенисерка није крива за несрећу.

Амерички медији преносе да у извештају полиције Палм Бича, који је објављен на 18 страна, стоји да Венус Вилијамс није направила прекршај и да "на основу истраге и релевантног статута државе Флорида неће бити поднета оптужница у том случају".

Саобраћајна несрећа догодила се у кружном току, када је возило којим је управљала 68-годишња Линда Барсон ударило у аутомобил тенисерке. Тада је повређен супруг Линде Барсон, Џером (78), који је био на сувозачком месту, а две недеље касније након компликација од повреда преминуо је у болници.

Линда је теретила тенисерку да није испоштовала предност коју је она требало да има, а испоставило се након истаге да је Венус све одрадила по прописима. Она је ушла на зелено светло у кружни ток а затим се зауставила, јер ју је аутомобил тамне боје, који није учествовао у несрећи, присилио на то. Будући да се у међувремену променио светло на семафору, брачни пар Барсон прошао је кроз зелено, али је њихов ауто у кружном току ударио у возило Серене Вилијамс које се није кретало.

Истрага је утврдила да ни Венус Вилијамс ни Линда Барсон нису направиле прекршај.

"Непознато тамно возило утицало је на низ догађаја који су резултирали да возило Линде Барсон удари аутомобил Венус Вилијамс", стоји у извештају.

Венус Вилијамс ипак ће морати на суд у вези истог догађаја.

У извештају из болнице у којој је умро Џером Барсон стоји да је он преминуо због компликација које су настале услед тупог ударца изазваног несрећом, због чега је његова супруга подигла приватну тужбу против Венус Вилијамс.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар