АБА 2: Велика побједа за Зрињски, херој Ведран Принц

Велика побједа за Зрињски, Босна поражена у Скендерији.

Кошарка 21.12.2017 | 08:15
АБА 2: Велика побједа за Зрињски, херој Ведран Принц
Зрињски одличан у Београду.

Екипа из Мостара је на крилима одличног Ведрана Принца који је постигао 20 поена и додао 5 асистенција одиграла одличну утакмицу. Зрињски није имао вођство само у прва три минута утакмице:

Динамик - Зрињски 66:73 (15:24, 21:19, 11:17, 19:13)

Домаћини су доста добро отворили утакмицу и у првим минутама уводног квартала направили серију од 6:0, а екипе су биле у егалу све до посљедње двије минуте у које је Зрињски ушао са вођством 13:16. Екипа Мирослава Николића је до краја четвртине постигла само два поена и гости су повећали предност на девет поена разлике, 15:24.

Серија гостију се наставила све до средине другог периода када је нарасла на дванаест поена разлике, 20:32.

Ипак, играчи Динамика су до краја четвртине одиграли много боље, првенствено у одбрани, и на одмор се отишло при вођству Зрињског 36:43.

У другом полувремену опет исти проблем за екипу Миролава Николића, слаба концентрација у одбрани. Зрињски је у првој половини треће четвртине, серијом од 16:4, повећао предност на шеснаест поена разлике, а до краја периода играчи Динамика су успјели да спусте заостатак за три поена, 47:60.

У посљедњем периоду Мута Николић је донекле успио да пронађе расположену петорку која је успјела да смањи заостатак на шест поена, али су Ведран Принц и Иван Миличевић били сигурни у завршници за коначних 66:73 за Зрињски.

Након десет одиграних утакмица обје екипе су на скору од пет побједа и исто толико пораза.

Друга представник у из БиХ екипа Босне поражена је у Скендерији од Борца из Чачка резултатом84:88.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар