Звезда чека ПАО: Да никога не разочарамо!

Црвено-бели су допутовали у Београд и почели експресну припрему за утакмицу против Панатинаикоса у четвртак.

Кошарка 21.12.2017 | 08:30
Звезда чека ПАО: Да никога не разочарамо!
Гостовање Фенербахчеу архивирано је већ у уторак увече. На ред је брзо дошао Панатинаикос.

Црвена звезда мтс у среду се вратила из Истанбула и посветила пуну пажњу утакмици против шампиона Грчке, заказаној за четвртак у 19 часова у хали "Александар Николић".

Од реформисања Евролиге, Звезда и ПАО одиграли су осам мечева, а црвено-бели су победили у последња три која су одиграна у Београду. Тај низ екипа Душана Алимпијевића покушаће да настави у четвртак, против једног од тимова који се налази на деоби друге позиције табеле, са скором од девет победа и четири пораза.

Црвено-бели су узастопним тријумфима поправили своју позицију на табели, а из Истанбула су се вратили као 11. тим на табели и са "повећаном борбеном готовошћу", на коју је апеловао тренер Душан Алимпијевић.

"У овом ритму је најважније да се пронађе свака ситница, неки мали, додатни, лични мотив како би се пронашла додатна енергија у овој стварно претешкој серији", рекао је шеф струке црвено-белих.

"Успели смо некако да распоредимо минутажу у претходној утакмици и да направимо увертиру за следећи меч у коме ћемо играти пред својим навијачима. Знамо да ће нам они бити додатна снага и зато желимо да одиграмо добро и трудом и борбеношћу за почетак никога не разочарамо", додао је Алимпијевић.

Судије утакмице у "Пиониру" биће Шпанац Мигел Перез Перез, Финац Петри Мантила и Израелац Сефи Шемеш.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар