Зашто Хрватице обожавају Србе?!

Николина Пишек, Северина, Ана Бебић. . . само су неке од Хрватица које су "пале" на чари српских мушкараца. Хрватице обожавају Србе, удају се за њих и кажу: "У Београду је све веће, моћније, крупније, дивље".

Забава 20.12.2017 | 15:54
Зашто Хрватице обожавају Србе?!
Сплитска "Слободна Далмација" објавила је занимљив текст о томе зашто жене из Хрватске "падају" на мушкарце из Србије. Није да то до сада нисмо знали, али је интересантно видјети како то изгледа из западне визуре.

Северина Којић, Николина Пишек, Ида Престер, Лана Борић, Ана Бебић, листа је хрватских љепотица које су свог женидбеног друга пронашле источно од Бајакова, у срцу Београда, овим низом не стаје. Штавише, протеклог викенда је листи придодато још једно име - у брачну луку је са својим дугогодишњим дечком, београдским предузетником Жељком Васићем упловила и хрватска водитељка Вјекослава Бах.



"Док наша младост трбухом за крухом, у потрази за бољим животом одлази у правцу запада, у оном пут истока створио се занимљив одлив, сада већ и тренд удаје хрватских девојака и жена за српске младожење. То што су, углавном, богати, или макар из предузетничких фамилија, плус им је више.

Али, реалност на страну, док политичке страсти као вечна ватра тињају, бранитељи се комешају, плоче се скидају и пале, хрватске актуелне мисионарке љубави преко границе посежу по свој бре-бре, лијеп к'о гријех примјерак мушког мачо чељадета. И не одлазе само познате, тренд 'лова' по Београду и његовим сплавима већ неко је вријеме у моди и код непознатих девојака, које, потврђују нам неке, у српској метрополи проналазе и већи избор, али и ангажованије примјерке", наводи "Слободна Далмација".

Лист цитира једну од дјевојака која преноси искуства из сплитског ноћног живота (нисмо 'преводили' на српски језик зарад аутентичности):

"Цилу ноћ стојин на сплитском шанку, гледам њега, он мене. Прије би се помака Гргур Нински (велики споменик хрватском бискупу, прим. аут.) и приша, него неки сплитски стари момак. Или платија пиће. Знамо се тако гледат мисецима, нит милиметра он, нит милиметра ја, иста мета, исто одстојање, само се миња конобар између нас. Још им ја завртим туру, испрсим лову, пошаљем је прико шанка. И ништа".

А како је у Београду?

"А у Београду часте на све стране, упадају, труде се, жесте, комплиментирају, набацују, тамо је женско, женско. Краљица. Још кад чују наш говор, полуде одма'. То се трси, бори, удвара, скаче", каже једна сплитска дјевојка.



Популарна пјевачица Северина, на неки начин, прва је "повукла ногу" у новије вријеме. На шарм српских мушкараца "пала" је два пута. С ногу је прво оборио Милан Поповић, али се та љубав неславно завршила. Међутим, осмијех јој је на лице вратио "млађе је слађе" одабраник, Игор Којић, син фолк певача Драгана Којића Кебе.



Николина Пишек је у Београд виркала због привредника Матије Ћорковића. Али, онај ко је одвео пред олтар, други пут, и учинио је веома срећном, али и врло богатом женом је историчар умјетности интелектуалног изгледа Видоје Ристовић, припадник имућне београдске породице.



Београђанком је постала и загребачка глумица Ирма Миловић, која не крије да у српској метрополи граница нема.

"Београдским мушкарцима је то јако секси, тај наш акцент, нагласак, као што су и они нама секси с тим њиховим акцентом, нагласком", изјавила је својевремено Ирма, која у Београду негује љубавну и глумачку каријеру.

Али, додаје "Слободна Далмација", није све само у нагласку, нађе се ту и српског шарма, пародије, мачизма, комедије, ироније и самоувјерености, отворености и директности, микса забаве какве, признали то неки или скривали као змија ноге, има на тоне и у српским филмовима.

На тај микс је вероватно пала и пјевачица и водитељка Ида Престер, која се удала за београдског предузетника Ивана Пешевског. Па се преселила на исток и у браку добила двоје дјеце.



"У Београду је све некако исто као у Загребу, само веће, моћније, крупније, дивље. Зато Загрепчани много воле да иду у Београд, а и зато што се овде живи урнебесним лајфстајлом", изјавила је Ида за један хрватски шоубиз магазин.

Фатална за Србина Ивана Ђолића показала се и наочита Метковчанка Ана Бебић, која се послије музичког ријалити шоуа "Операција Тријумф" тамо преселила, удала, постала мајка.

Камен у мосту љубави међу трзавицама још увек оптерећених сусједних земаља положила је и Ријечанка Мартина Врбос, која је прије у Београд одлазила на наступе и излете, а сада на Кварнер са мужем Београђанином Богољубом Видаковићем долази да посјети фамилију.

"Пси лају, караване пролазе, ратови се догађају, а љубав између свега тога страсно плете. Па још када се у причу убаци балкански обострани шарм и чари уживања у забрањеном воћу, па ко тада егзотичној љубави може да стане на крај? Или, како би саркастични рекли, на оним људима важним тјелесним органима, земља производње и порекла ионако не пише", закључује "Слободна Далмација".

Извор: Мондо.рс/Слободна Далмација

Коментари / 18

Оставите коментар
Name

Маxо

20.12.2017 15:43

ако 10 Хрватица имају везу са Србима незнаци да на њих падају. Да долазе Аутобусима то би било несто друго овако се од изнимке преко Медија прави сензација.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сра Вам Је,

20.12.2017 16:35

лове само капиталисте, јос не цу да се нека удала за зидара ,или трактористу ,хм добар нацин освајања ???.

Name

Дјоко

20.12.2017 16:54

Само Секс Србина Спасава! Маке Лове, Нот Wар!

Name

сплит

21.12.2017 15:02

Оце једна за трактористу из Лактаса.

Name

"Српске снајке" Хрватице, мужеви им српски волови

20.12.2017 19:10

Дјецу крсте у католичким црквама! Толико о српству и српским мацхо папуцарима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАСПУЦИН СРБ

21.12.2017 06:45

Срби добро опремају хрватице провјерено 1000 посто.

Name

Боро

20.12.2017 20:00

Виц који казе све: била загребцанка у Србији, па се вратила у Загреб и прица својим другарицама. Казе она, знате цурке, била сам у Србији и тамо сам видјела к . . . .. Ове све изненадјено у њу, а ста ти је то? То вам је када спојите два или три пимпека један на други!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет глупи Срби!

20.12.2017 21:12

Умишљају да љепојке из устаслука траже центиметре??!!! Хаха. протуве свих врста гледају број нула на банковном конту магараца. А, изгледа у Србији их има висе! Има ли податак која се Српкиња удала за неког богатог Хрвата??? И успут крстила дијете у православној цркви. Нема. Има код српских "мудоња", тј папучара. Јадници. Виц је депласиран.

Name

Ре опет глупи срби

21.12.2017 14:28

Јел те то боли истина?

Name

РАЈНА

21.12.2017 05:11

Цака је у томе што имају високу километражу у Хрватској, ( снимале и порниће) па нема ко да их више јебе ,па иду у сусједну им Србију на јебање. А и лова је битан фактор, само треба бити стварно мазохиста према самој себи па на себе пустити горе наведене ликове. А и питање је шта ти ликови купују, а шта продају. Јел кад си у браку са ликом из ормара, онда ниси у браку већ у пословном ангажману.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бергаз

21.12.2017 06:14

Хвала Богу да гледају Србе ,није ваљда да би требале гледати глупе босанце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бгд

24.12.2017 08:23

Није то нешто чиме би се Срби требали поносити,веруј ми. Да ли се и једна од њих удала у Православној цркви? Не,него су српске шоње одвеле у катедралу. Кад поред прелепих Српкиња,озенис неку само због нагласка и ширис неко братство и јединство које има само у твојој глави..Поразно.

Name

камелеон

21.12.2017 08:53

Зато што хрвати болују од неизљечиве болести познате као мекокитис.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

21.12.2017 18:12

зато сто знају да србин постује своју зену акоје права домацица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маринеро

24.12.2017 08:26

Чуј овога,хахахаха.Брига њих за домацинство,снимале на јахтама,прешле преко њих и Хр и Херцеговина,и онда насле српске папучиће којима ће да радјају мале католике.

Name

xxx

26.12.2017 09:18

Једини шарм су новци...молим да наведете једну која се због шарма удала за сиромашног србина .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

27.12.2017 08:20

Ко јос геда Хрватице које спадају у најрузније и зене никада ми неце бити јасно,ко нормалан јос њих гледа ???Насе Српкиње су најлепсе на свету!!!лЉуди отворите мало оци куда иде овај свет???

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иван

03.09.2018 21:18

Ма какви бураз Ненад насе Хрватице Српкиње су најљепсе.