Велика акција полиције у ФБиХ

У наставку реализације оперативне акције кодног назива "МРЕЖА И", данас у раним јутарњим сатима, од стране полицијских тимова започети су истовремени претреси на двадесет три локације на подручју Града Зеница, двије локације у Маглају и једној локацији у Завидовићима.

Босна и Херцеговина 20.12.2017 | 08:27
Велика акција полиције у ФБиХ
Активности у оквиру оперативне акције "МРЕЖА И" настављене и усмјерене против 21 особе чије су кривичноправне радње задокументоване назначеним активностима и које су мета акције, саопћено је из МУП-а ЗДК.

Полицијски службеници Управе полиције Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона су у протеклом периоду предузимали оперативно-тактичке и истражне мјере и радње, усмјерене на лишавању слободе и процесуирање особа које су дјеловале организовано и које се сумњиче за вршење кривична дјела у вези злоупотребе опојних дрога и недозвољеног посједовања оружја и муниције.

Ове активности представљају наставак полицијских акција кодног назива "МРЕЖА" и "МРЕЖА И", које је спроводила Управа полиције Министарства унутрашњих послова Зеничко-добојског кантона под надзором и у сарадњи са Кантоналним тужилаштвом Зеничко-добојског кантона, у оквиру којих је извршено на десетине претреса, већи број осумњичених лица је лишен слободе, а одузете су и значајније количине опојних средстава, нелегалног оружја, новца и других предмета који потичу из кривичних дјела.

Претреси стамбених објеката и покретних ствари на наведеним локацијама се врше с циљем проналаска и привременог одузимања предмета, који могу послужити као доказ у даљњем поступку.

(Н1)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Хаман има

20.12.2017 10:04

Казу нема посла у БиХ!? Сипа ради прековремено и никад да приведе крају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ББС

20.12.2017 10:05

Ееее зато у Зворнику се ниста не ради по том питању.Није нико ухапсен од дилера задњу деценију!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лане

20.12.2017 10:06

У Федерацији бар покусавају сузбити наркоманију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како

20.12.2017 10:36

Како да хапси по Српској,ко би Цвијановицки дао да смрце,видис да је зена сва напусена кад прица.

ОДГОВОРИТЕ