Умало да страда од фена за косу

Раде Шербеџија открио је да је за длаку избегао смрт, када га је ударила струја од фена за косу и бацила га на други крај дневне собе!

Забава 20.12.2017 | 07:37
Умало да страда од фена за косу
Славни глумац, који припрема нови пројекат о Николи Тесли, присетио се серије из 1977. године, у којој је играо великог научника. Док се припремио за улогу, мало је фалило да погине баш од струје.

- Глумачки посао носи известан ризик. Зато сам и научио све поступке и експерименте. Звучаће, можда, мало банално, али морам да испричам. Замало да погинем код куће, и то од фена за косу. На снимањима сам излазио на крај са џиновским трансформаторима, а код куће ме струја бацила на кауч. То је била ваљда нека опомена - испричао је глумац.

Раде је говорио и о замкама с којима се борио док је глумио изузетно сложени лик.

- Играти великог човека значи сносити велику одговорност. Велика личност често „поједе“ глумца. Представа свих људи о Тесли је јединствена. Он је био велики, генијалан човек. Е сад, треба знати како да представиш тог великог човека. Немам чега да се бојим. Учинио сам колико сам могао. Проучио сам оно што је најбитније код Тесле, а о чему се мало зна. За Теслу сви знају, али мало ко зна о њему. Да бих испунио свој глумачки задатак, морао сам много да научим. Простудирао сам до танчина све експерименте, поступке које сам објашњавао морао сам да знам. Да нисам, убила би ме струја - рекао је глумац, који се трудио да на сету све буде веродостојно.

- Кроз мене је на тренутке пролазила струја напона 30.000-40.000 волти. Понекад сам осећао како ме тресе негде изнутра - открио је Шербеџија.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

стета

20.12.2017 18:20

велика стета би била хрватска би изгубила великог глумца.

ОДГОВОРИТЕ