Слиједи једна од највећих потрага

Већ седам дана траје потрага за Алдином Мулићем који је протекле седмице пао у Миљацку. Породица, пријатељи, те припадници Федералне управе Цивилне заштите и осталих спасилачких служби свакодневно су на терену трагајући за Алдином.

Босна и Херцеговина 19.12.2017 | 15:53
Слиједи једна од највећих потрага
Начелник Општине Центар Неџад Ајнаџић састао се са директором ФУЦЗ Фахрудином Солаком и понудио помоћ ове локалне заједнице у потрази за младићем.

Солак је истакао да се у сриједу 20. децембра организује акција у којој ће учествовати око 800 људи и који ће прегледати терен од Долац Малте до Добоја.



"Вода се повукла и сутра крећемо у велику акцију. Јавља нам се велики број људи и волонтера, али и спасилачких служби из Федерације и Републике Српске. Сутра на терену очекујемо више од 800 људи и то ће бити највећа потрага на води икада организована у Босни и Херцеговини", истакао је Солак.



Ајнаџић је изразио наду да ће Алдин бити пронађен.

"Желимо и ради Алдина и ради породице да га пронађу. Ми смо на располагању за све што треба. Сутра ћемо за спасиоце и волонтере обезбиједити храну и сокове. Надам се да ће Алдин бити пронађен", казао је начелник Ајнаџић.

Да подсјетимо, двојица младића, Ирхан Фочо (24) и Алдин Мулић (28), нестали су у набујалој Миљацки у ноћи између уторка и сриједе прошле седмице. Тијело Ирхана Фоче нађено је у Босни код Високог, а за тијелом Алдина Мулића се још трага.

Извор: Н1.инфо

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Помоц

20.12.2017 04:16

Обицни људи из БиХ се помазу.Овдје нема политике.Молим све уцеснике помоци на лицну заститу и опрез.У мутној води нема храбрости.Уцесници потраге,сретно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

21.12.2017 10:13

Да ли постоји могућност да тај човјек уопште није ни упао у воду.Можда је напросто гурнуо онога,а сад се крије жив док га читава БиХ тражи. Да ли је заиста тачно да је скочио за тим конобарем? Ко је видјео,има ли случајно видео запис са неке од ближњих камера са видео надзора.?

ОДГОВОРИТЕ