Слика Монике са почетка каријере

Имиџ никад није пуно мијењала.

Забава 18.12.2017 | 16:32
Слика Монике са почетка каријере
Глумица којој говоре да је једна од најљепших на свијету, радо се присјећа почетака своје каријере. Моника Белучи (53) тако с времена на вријеме на Инстаграму објави покоју фотографију из времена кад јој је још манекенство било на првом мјесту. Овога пута присјетила се 30 година старе насловнице за италијанску верзију часописа Елле, а многи су јој у коментарима поручили да је и данас једнако привлачна као и тада.



Откако се прославила позната је по продорним очима, облинама и црној коси. Имиџ никад није пуно мијењала. Тврди да се никад није подвргнула естетским корекцијама, а на изгледу јој завиде и пуно млађе колегинице.

''Не замарам се својим изгледом. Мислим да мршаво није исто што и прекрасно. Ја сам жена и имам облине. Прелијена сам, никада не идем у теретану. Обожавам чоколаду и тјестенину и често с пријатељицама идем у ресторане. Нисам опсједнута мршавошћу'', оно је што најчешће истиче.

Моника је с 50 година глумила Бондову дјевојку чиме је постала најстарија глумица којој је та улога припала, али довољно говори то што како она каже, године јој никад нису представљале проблем.

''Сексепил није увијек у младости и затегнутом тијелу'', закључује она.

Извор: Курир/Стил

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Његована зена

18.12.2017 18:02

Плус од врсте која се касније збаба. Показује да права зена остаје то до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

19.12.2017 12:03

Је л' то она Кустина треба?

ОДГОВОРИТЕ