Хулиган лумповао уз ћирилицу

Хулиган са дербија лумповао уз „ћирилицу“

Србија 18.12.2017 | 07:58
Хулиган лумповао уз ћирилицу
У групи плаћеника из Хрватске која је за време дербија дивљала на стадиону ФК Партизан био је Стјепан Стипе Миховиловић (30), који је једном хапшен, јер је на свадби у месту Клиса у Хрватској пуцао из "калашњикова" уз српску песму "Калашњиков"!

Хулиган из Сплита и његови саборци су од налогодаваца у Београду добили по 10.000 евра да дивљају на дербију.

Хрватска штампа је и раније писала о Миховиловићу, јер је на једној свадби зарадио робију после шенлучења! Он је на свега неколико метара од младе и младожење пуцао у ваздух из „калашњикова“ уз истоимену српску песму.

- Он је робијао и због пуцњаве, јер је угрозио сигурност грађана на тој свадби. Неколико њих је дивљачки пуцало у ваздух, не размишљајући о безбедности. Један од њих је на бетон ставио торбу из које је вадио муницију и пуцао, а затим су се смењивали и остали. На „јутјубу“ постоји и снимак „Клишки пир“ на којем се хвале својим подвигом - испричао је наш извор.

У опису снимка наводи се: „Овако се треба веселит‘“!

Међутим, криминална биографија Миховиловића не почиње хаосом на свадби, већ много раније. Пре неколико година побегао је из затвора док је у Шибенику служио казну од три и по године због пљачке бензинске пумпе „Еуропа милл“ и пословнице Прве спортске кладионице у Сплиту 2007.

- Миховиловић је пуштен у пратњи правосудних полицајаца на сахрану својој тетки у Бристивици у Каштеланској загори. Међутим, очито је већ при подношењу захтева имао мало другачије планове. У току сахране умакао је пажњи чувара, побегао са гробља и ускочио у аутомобил који га је чекао поред пута. Уз сарадњу затворских чувара полиција га је убрзо ухватили у клубу „Тропик“ на познатој плажи Бачвице - објавио је раније хрватски портал „Јутарњи“ и додао да је ухапшен заједно са својим ортаком, иначе возачем Хитне помоћи, који је и сам познат полицији.

Према писању хрватских медија, Миховилић је у свет криминала ушао још као малолетник. У његовом досијеу могу се наћи кривична дела крађа, насилништва, нелегалног поседовања оружја, дроге и друга дела.

На последњем дербију 13. децембра избила је велика туча на јужној трибини, а неколико држављана Хрватске ухапшено је и одређен им је притвор до месец дана.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Марио

18.12.2017 18:14

Па и Аркан је пуцо па шта на Yоутубу: Аркан и Цеца Свадба Века будала има свуда а у хрватској за извоз зато су и дошли у београд

ОДГОВОРИТЕ