Шта Фацебоок уводи за празнике?

Највећа друштвена мрежа свијета почела је уводити низ пригодних значајки како би нас развеселила тијеком надолазећих благдана.

Занимљивости 16.12.2017 | 16:31
Шта Фацебоок уводи за празнике?
За благданско раздобље које је пред нама Фацебоок је припремио низ нових пригодних значајки.

Вјеројатно највеселије међу њима су благданске дигиталне честитке које можете слати члановима обитељи и пријатељима. Можете их украсити посебним фотографијама и порукама, као и пригодним благданским звијездама и грлицама.

Нове значајке углавном користе апликацију Фацебоок Цамера на овај или онај начин. Фацебоок ће додати посебне наљепнице и ефекте уживо за обиљежавање Божића, Хануке и Кwанзе.

Примјерице, у видео цхату у склопу Мессенгера моћи ћете од 22. просинца додати филтере с Дједом Мразом и собом Рудолфом, као и разнобојне божићне оквире.

Од 28. просинца моћи ћете видјети и колаже благданских фотографија својих пријатеља захваљујући новом издању Мемориес помоћу којег ће бити могуће бацити поглед уназад цијелих мјесец дана.

За оне међу вама којима је новогодишња прослава напетија од Божића у Фацебооку ће додати посебне пригодне ефекте за пријеносе уживо, попут примјерице дигиталних наочала и шашавих шеширића.

Задњи благдански украс из новог Фацебооковог арсенала можете очекивати 4. и 5. сијечња, пише Тпортал.

(Н1)

Коментари / 0

Оставите коментар