И јутрос потрага за несталим младићем

Потрага за тијелом Алдина Мулића, који је заједно са Ирханом Фочом, чије је тијело прекјуче пронађено, упао у Миљацку на Долац Малти у Сарајеву, од када му се и изгубио сваки траг, настављена је и јутрос, а припадницима Федералне управе Цивилне заштите придружили су се и волонтери.

Босна и Херцеговина 16.12.2017 | 08:35
И јутрос потрага за несталим младићем
Потрага и данас креће из Високог, гдје је формиран стожер ФУЦЗ. 

''Распоређују се људи уз ријеку и на ријеку. Прикључили су се и волонтери који су дошли да заједно с нама трагају. Они ће се распоређивати дуж ријеке Босне уз асистенцију наших људи, како се не би нарушила њихова сигурност'', казала је Мајда Ковач, портпарол ФУЦЗ. 

Према њеним ријечима, тимови за спашавање са чамцима се распоређују на води. 

''Ту су и представници Цивилне заштите из Високог, као и Цивилне заштите РС-а, а током дана ћемо знати и то да ли ће се у потрази придружити јединице МУП-а Зеничко-добојског кантона'', казала је Ковач. 

Навијачка група Манијаци из Сарајева позвала је јуче своје чланове да јутрос у осам сати дођу испред Аргелинија на Долац Малти како би се организирали и укључили у потрагу за момком који је нестао у ријеци Миљацки. Осим њих, након позива Мулићевог брата путем друштвених мрежа, чланови су се организовали и јутрос упутили према Високом, како би помогли у потрази за младићем.

Алдин Мулић (28) и Ирхан Фочо (24) су у сриједу ујутро упали у Миљацку у насељу Малта, а након тога покренута је интензивна потрага у којој учествују припадници Цивилне заштите и ГСС-а, ватрогасци, полиција и пси трагачи.

У четвртак је у ријеци Босни код Високог пронађено и идентификовано тијело Ирхана Фоче.

Извор: Фактор.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Роле

16.12.2017 21:16

Јој ово је залосно млади момци.

ОДГОВОРИТЕ