Девети сајам меда у Шамцу

У Шамцу је отворен 9. Сајам меда, прехрамбених и традиционалних производа, привредно-туристачка манифестација коју под покровитељством Министарства за трговину и туризам Републике Српске организује општинска Туристичка организација.

Република Српска 15.12.2017 | 20:19
Девети сајам меда у Шамцу
„Организацијом деветог Сајма меда и прехрамбених производа у великој сали хотела и на покривеном простору градског трга, на коме учествују 74 излагача из БиХ, Србије и Хрватске, општина Шамац тражи своје мјесто у календару ових привредно-туристичких манифестација у Репуиблици Српској и регији", казао је начелник општине Ђорђе Милићевић.

Он је казао да присуство већег броја произвођача на сајму је искорак који охрабрује и учвршћује у  намјери да се у томе и успије.

Девети Сајам меда и прехрамбених производа у Шамцу остаје отворен два дана а прате га и тематски разговори и излагања стручњака везана за пчеларство и друге предузетничке дјелатности.



БН телевизија

 

               

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Семберија

15.12.2017 20:23

Пцелари су велики манипулатори да не казем лопови сто се тице произвдње меда. То знаци да је врло мало правог меда а много мјесавине сто су и сами порврдили тиме сто није било меда а толико има за продају.

ОДГОВОРИТЕ